Bu şekilde devam ederse gelecek ay devam eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yelloha

Üye
Merhaba arkadaşlar

Yöneticilerin bizleri kaale almaması

Güncellemer hakkında bilgiler yok

Telafi sözde hafta sonundan önce verilecekti

Ticket hazır cevaplar. Kimse acıklama yapmıyor

Arkada ekip calışıyor çalışıyor ne uzerine de çalışmakta.

Oyun acıldı sadece twitch etkinliği oldu.

Oyunda bazı kişiler exp bugu ile 2 saat de 55+ oldular acıklama yapılmadı

Kimisi pus İtem npc satarak 8m alındığı idda ediliyor? Acıklama yok

Karakterler hakkında düzenleme olacak mı? Cogu oyuncu ona göre karakter acacak yada değişecek

Bariz bazı sorunlar var. Aslında cok basit düzeltilecek. (Bu oyun ko files ler uzerine kurulmuşa benziyor bazi sql kodları ile cok kolay düzenlene bilir)

Herşey yılan hıkayesi gibi premium fılan biterse bu şekilde bidaha alıp oynayacağımı düşünmüyorum

Son düzenleme:

Yener

Üye
Hayır, yeni güncelleme gelene kadar neden paramdan ve zamanımdan olayım ki... Yerli oyun olması beni alakadar etmiyor, beni para çokomel ilişkisi alakadar eder, al gülüm ver gülüm hesabı :) daha iyisini ingilizler yaparsa onların oyununu oynarım.

mmemati17

Üye
Ben her şeyi geçtim ama yakında slotlar tamamen öğrenildiğinde malum oyun gibi mafyacılık olacak. O zaman işte asıl oyun için gelmiş playerler kaçacak bence. Farm işi farklı ele alınmalı. Yoksa ekipsiz yeni başlamış veya ekibi zayıf olan yayıncı tayfalarca ezilecek.

Digital

Yönetici
Game Master
Merhabalar,

Bağlantı problemleri tamamen düzeltildiğinde telafi hediyeleri gönderilecektir.(%90 oranında bağlantı sorunları çözüldü).
Bu hafta içinde birden fazla güncelleme getirmeyi planlıyoruz.Her güncelleme sonrası güncelleme notu paylaşılacaktır.
Mağaza eşyalarının 8.000.000 coinsten satıldığına dair söylentiler asılsızdır.Mağaza ürünleri 48 saat boyunca takas edilemez, pazara konulamaz veya NPC ye satılamaz.NPC satış fiyatı 0 coinsdir.

Bilgilerinize sunar herkese iyi oyunlar dilerim.

Delucia

Üye
Ben iki pc e karakter açtım hepsi puslu iki kişi oynuyoruz evde şuan itibari ike düzelene kadar bende yokum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt