Bu yer kalksın artık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Magicflow57

Üye
1674580793588.png

Defalarca denememize rağmen yapamıyoruz sürekli takılıyoruz parti alıp başını gidiyor kalıyorum bi başıma. Napcam ben şimdi ? Boşu boşuna gidiyor vaktim.

Aziz

Üye
Merhaba,

Dungeonlar zor yerlerdir. Dungeonlarda hedefe ulaşmak zorlayıcı olmalıdır. Bu hemen hemen her oyunda geçerlidir. Rise Online ise bu konu da daha sakin ve oyuncuyu küstürmeyecek kadar zorluyor. Endişenizi ve sinirinizi anlayabiliyorum. Ancak size bir kaç taktik vereceğim. Öncelikle atlarken uzak mesafede olanlar için sprint, olmayanlar için se sprint kullanmayın. Sprint ile atlarken taşın en sonundan koşarak zıplayın, en yakınında ise en ucundan atlayın. Mouse kullanmayın ve kamera açınızı dik pozisyona getirin. Ayrıca;
-
Her bir bölgenin geçiş kapıları artık "gereken görevleri yapmasanız dahi" belirli bir süre sonra açılacak. Kapı açıldıktan sonra mevcut yaratıkları öldürmenize gerek kalmadan bir sonraki bölgeye geçiş yapabileceksiniz.
1. Bölgenin (Desperate Skull) kapısı 8. dk'da açılır,
2. Bölgenin (Ogre-Orc Chieftain-Medusa-Veteran Orc) kapısı 16. dk'da açılır,
3. Bölgenin (Scared Rae-Hell Guardian) kapısı 24. dk'da açılır,
4. Bölgede (Engelli zıplama alanı) karşıya ışınlanabileceğiniz portal 28. dk'da açılır, Venomspiller'ın bulunduğu odanın kapısı 32. dk'da açılır,
5. Bölgede (İnci yerleştirme alanı) 40. dk'da inciler yerleştirilmemiş olsa dahi açılır,
6. Bölgede "final boss"a giden köprü 48. dk'da açılır.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt