Öneri Buff-Debufflar hakkında

windlike

Üye
  • Dostlara bastığım, üzerinde etkin olan buffları görmek faydalı olabilir. Anlamak için tekrar basmaya çalışıyorum, eğer skill çalışmıyorsa demekki üstünde var. Bu biraz uğraştırıcı
  • Düşmanlara bastığım debuffların etkin olanları/çalışanları görmek de faydalı olur, en azından üstlerinde bi efekt vs. olsa anlarız. Şu an hiçbir şey anlaşılmıyor. Hele etkilerine gelirsek, çalışmıyor bile dedirtti. Neden mi:
    • Pvp hiç girmedim ama pve için söylüyorum: Moblara bastığım debufflar işe yaramıyor gibi. Örneğin fiziksel dayanıklılığı yüzde 30 azaltır diyor, basıyorum ama fiziksel vuruşlarım aynı aralıkta geziyor. Fonksiyonu bilmiyorum ama örneğin 100 dayanıklılık olsun, benim hasarım 200 olsun, çıkan hasar 100, ben debuff bastığımda 130 görmem lazım. Aynısı büyü savunmasını azaltan debuf için de geçerli. Yani moblar üzerinde ÇALIŞMIYOR. Pvp girmediğim için karakterler üzerinde test edemedim.
    • pvpde test ettim şimdi, fiziksel dayanıklılığı azaltır çalışıyor (pvpde, pvede çalışmıyor) ama büyü dayanıklılığı azaltır hem pvpde hem pvede çalışmıyor. Fonksiyonların bi gözden geçirilmesi lazım. Çünkü bi işe yaramaz olcak debuffer o halde
İyi çalışmalar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt