By_korkusuz
Üye

1- Level Atladıktan Sonra Statları Verip Kaydettikten Sonra Bazen Kaydetmiyor veya kaydediyor ama statlar halen verilmemiş gözüküyor 3-4 kere basınca normale dönüyor.
2-Bazen Oyundan Kopuyoruz Ve Rollback Oluyor 2 Kere Başıma Geldi.
3-Oyunda Çok Lag Var Özellikle Yayın Açınca 1 Skili 2 Saniyede Vurabiliyorum
4-Satıcıya İtem Satarken Bazen Buga Giriyor Eşya Satın Aldığımızı Sanıyor Mevla Yetersiz Hatası Veriyor ( 1 Gün İtem Kaktırıcak Diye Korkuyorum Bana
)
5-Otomatik Konumlara Gitme Bazen Sapıtıyor Hem Yolu Aşırı Derecede Uzatıyor Hemde Yolda Giderken Duruyor.
6-Zeminde Yırtılmalar Oluyor Bazen.
7-Oyunun Yarısı Türkçe Yarısı İngilizce
8-Bu Premiumlara Ayar Verilmesi gerek 7 günlük pet ve binek 30 güne çıkartılıp exp oranları çoğalması lazım gerekirse fiyat az daha yüksektilebilir.
9-Genie Sistemi Getirilmesi Lazım Ama Her Slot İçin Değil Sadece Drop Düşmeyen Exp Slotları İçin Çünkü Herkesin Günde 5-6 Saat Exp Kasıcak Vakti Yok. ( Şimdiden Town Önünde Trollerde Makrocular Oluşmuş )
2-Bazen Oyundan Kopuyoruz Ve Rollback Oluyor 2 Kere Başıma Geldi.
3-Oyunda Çok Lag Var Özellikle Yayın Açınca 1 Skili 2 Saniyede Vurabiliyorum
4-Satıcıya İtem Satarken Bazen Buga Giriyor Eşya Satın Aldığımızı Sanıyor Mevla Yetersiz Hatası Veriyor ( 1 Gün İtem Kaktırıcak Diye Korkuyorum Bana
5-Otomatik Konumlara Gitme Bazen Sapıtıyor Hem Yolu Aşırı Derecede Uzatıyor Hemde Yolda Giderken Duruyor.
6-Zeminde Yırtılmalar Oluyor Bazen.
7-Oyunun Yarısı Türkçe Yarısı İngilizce
8-Bu Premiumlara Ayar Verilmesi gerek 7 günlük pet ve binek 30 güne çıkartılıp exp oranları çoğalması lazım gerekirse fiyat az daha yüksektilebilir.
9-Genie Sistemi Getirilmesi Lazım Ama Her Slot İçin Değil Sadece Drop Düşmeyen Exp Slotları İçin Çünkü Herkesin Günde 5-6 Saat Exp Kasıcak Vakti Yok. ( Şimdiden Town Önünde Trollerde Makrocular Oluşmuş )