İstek Buglu mage ICE

BenGeldim

Üye
Lütfen ice mage yi inceleyin her tarafı bug dolu. Fazla oynayanı yok diye şikayet gelmiyor. Oynayanda hemen geri bırakıyor ama ben ice seviyorum ve oynuyorum. Bugların düzeleceğine inanıyorum.

Bug 1: 60 alan ice skili attık diyelim moba yada karşı ırka sonra 42 yada 33 alan vurursak 60 ın verdiği atıyorum %80 ice silinip en son vurduğumuz ice oranına geçiyor mesela %50 slow yemiş oluyor son vurduğun skill neyse onda kalıyor yavaşlatması. Yani nova dan sonra daha düşük bir alan skılı vurursak adamın hareket etme hızı artıyor.
Yani şimdi 60 alan skili vurduktan sonra yada 56 tekli attıktan sonra adam hızlanmasın diye hiç bir skill atmayalımmı?

Bug 2: benim bildiğim magenin 20 ice da vurduğu zehir skill i en çok hasar vuran skill olmalı yada 54 tekli hani dibine girip mobun çat çat vurduğumu, skill varya o. Ama gel gör ki 65 staff hepsinden fazla vuruyor totalde. Damage olarak az olabilir ama seri vurduğumuz için staff ı totale bakınca fazla vuruyor 65 staff. Tekli 54 seri vuran skill i boşver ama magenin 20 skilinden daha cok vurabilen skill olmamalı mantık budur. Yada kaldırın o skılleri ne işe yarıyorki. Warrior oynamıyoruz yani... skillin yenisi cıkınca salmacamı yapcaz..

Garip skill 60 200defans skili. Bu skill ne işe yarar ne amacla konmuş çok merak ediyorum. Lr mageye koy kör 64, yetmediiiiiii!!!! Koy bide descent koy zıplasın ışınlansın ozaman kardeşim ice a da koysana 200defans yerine güzel bir stun adamı buza hapsedek.

Ya varya çok sayarım öylesine yapılmış bir ice mage sırf var gözüksün diye. Hiç bir işe yaramaz teneke bir jobdur ice mage.

Ice mage yi elinize alın A dan Z ye güncelleyin. He gerek yok diyorsanız 65 lwl bir ice mageyle oynayın kendiniz görün. Ağzı yüzü bozuk charın.

RickSancheZz

Üye
çok haklısın, ice oynamak istiyorum ama flame e mecbur bırakıldığım için fr oynuyorum, ice magenin düzenlenmesi şarttır.

BenGeldim

Üye
çok haklısın, ice oynamak istiyorum ama flame e mecbur bırakıldığım için fr oynuyorum, ice magenin düzenlenmesi şarttır.
Ticket attım. Bana gelen cevap ice mage defansif özelliklidir falan yazıyor. Defans derken neyi kastetti acaba ? Komik gerçekten. Defansif ne özelliği var ben mi bilmiyorum acaba. Yoksa 200 ac atıo omu defans dedi ozaman priest apocalpyse tankı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt