maxidragon1
Üye

Nedir bu build sistemi özet olarak anlatayım. Mmorpg oyunlarının hemen hemen olmazsa olmazı unsurlardır. Bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse örneğin ; elimizde bir kılıç var ve bunun bize ekstra getirileri var vurduğumuzda can çalma gibi veya bazı Mmorpglerde mana çalma özelliği de mevcut aslında bu build sistemi oyuna dipsiz bi yenilik ve çeşitlilik kazandırabilir. Sadece silahlarda olması yeterli olmayacaktır kiyafetlerde de bu sistemi aktif ettigimizde çok daha detaylı matematik getiren buildler yapabiliriz. Mesala ben karakterimi can çalan bir karakter yapmak istiyorum. Bunu yaptım diye evet benim hasarım bir miktar düştü ama daha dayanıklıyım. Tabi bu sistem bi yerden artı verirken diger yerden eksiltecek bu sayede denge korunmuş olacak. Buna farklı seyler de eklenebilir ben sadece can çalma örneginden bahsettim build çok geniş bir kavramdır. Mesala kritik hasar getirilebilir, kritik hasar vurma şansı getirilebilir. Saldırı hızı olabilir skillde bi etkisi olmaz bu saldırı hızının ama Oto attack dedigimiz R leri yani düz vuruslari hizlandirabilir. Dedigim gibi tek duze dusunulmesin bir yerden artı verirken bi yerden eksilecek saldiri hizim yuksek ama hasarımın düşük kalmasi gibi ama aslında hasarım düşükte degil saldiri hizimin yuksek olmasi bunu dengeliyor gibi gibi... aklıma gelebilecek şeyler mesala bekleme süresi azaltan buildler. Daha hızlı skill kullanmamizi saglayabilir ozellikle buyucu oynayan siniflar bunu sevecektir. Bunun ceşitliligi cok fazla ben basit örnekler sunmak istedim sadece daha derin bi örnek veriyim mesala kritik vurunca can calmayı tetikleme gibi. Bu konu derinleştirilip kullanılırsa ortaya çok lezzetli bi deneyim çikacaktır.
Daha fazla uzatmak istemiyorum binlerce ornek verilebilir. Bu konu derin ve dipsiz kuyudur ve bana göre Mmorpg oyunlarinin olmazsa olmazidir RiseOnline oyununu daha çesitli tek duze olmayan bir oyun yapacagindan eminim. Önerilerimin gözden geçirilip dusunulmesini rica ediyorum. herkese teşekkür ederim.
Daha fazla uzatmak istemiyorum binlerce ornek verilebilir. Bu konu derin ve dipsiz kuyudur ve bana göre Mmorpg oyunlarinin olmazsa olmazidir RiseOnline oyununu daha çesitli tek duze olmayan bir oyun yapacagindan eminim. Önerilerimin gözden geçirilip dusunulmesini rica ediyorum. herkese teşekkür ederim.