İstek bunları artık dikkate alalım lütfen

Maraz37

Üye
merhaba sayın yöneticiler eğer sesimizi duyuyor yazılanları okuyorsanız şunları lütfen düzeltin biliyorum şimdiye kadar kaç kere söylendi çokta kolay değil insanlarla uğraşmak ama bu istekler çok zor olomasaa gerek

1. yaratıklar ve vuruşları hala problem bazı yaratıklar varki solo için konuşuyorum gönül rahatlığıyla row bırakamıyoruz bu nasıl combodur :D ( snake queen/gorgon/cylyops vb.) sanki bos kesiyoruz)
2. ROW asistan özellikte hareketli moblarda solo keserken duruyor sapıtıyor bi o yana bir bu yana gidiyor çoğu moba skil vurmuyo R vuruyor takılı kalıyor ölene kadar R vuruyor diğer moba geçtiğinde düzeliyo bazen çoğunlukla düzelmiyo :d
3. şu grup zindanlarda zıplama yerlerine Allah aşkına gate koyalım ben BECERİKSİZİM BAKIN KABUL EDİYORUM atlayamıyorum işten gelince stres atayım oynayayım diyorum fıtık olup çıkıyorum 1 kere grup zindana girdim ondada başında çıktım zıplayamayınca ÜCRETİ MUKAVİLİNDE geçebileceğimiz bir gate olmalı atlamak isteyen yine atlasın bunu lütfen ama lütfen dikkate alalım sinir krizi geçiryom vakit geçircem derken çalışan insanlara eziyet

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

1-Bu durum incelenmeye alınmıştır.
2-Güncellemede bu sorun düzeltilmiştir.
3-Zindanları sadece dümdüz koş-yaratık kes-drop al tarzı yapmak istemiyoruz.Antreman odası gelebilir :)

İyi forumlar.

Maraz37

Üye
Merhaba,

3-Zindanları sadece dümdüz koş-yaratık kes-drop al tarzı yapmak istemiyoruz.Antreman odası gelebilir :)

İyi forumlar.
teşekürler yinede zıplama kalabilir isteyen zıplasın isteyen parasını verip geçsin stres atacaz derken dert sahibi oluyoz gerçi 1 kere giridm o zıplama yüzünden bi daha girmedim bilgisayar az kalsın duvarla tanışacaktı işten gelip oynayanlar için ALLAH RIZASI İÇİN bakın yalvarıyorum gate koyun

HERO

Üye
Merhaba,

İyi forumlar.
Drop nerde ki? Yanliş Dungeona mi giriorum xD

Digital

Yönetici
Game Master
Drop nerde ki? Yanliş Dungeona mi giriorum xD
1-Biz hiçbir zaman zindan bossu %100 drop atar diye bir duyuru yapmadık.Zindanlar karakterinizi güçlendirmenizde yardımcı olması amacıyla tasarlandı.Tüm karakterinizi zindan etkinliği ile dizemezsiniz.
2-Oyun %80 PvE üzerine kurulu ise %20lik kısım dungeon'lar ve diğer oyun içi etkinliklerdir.Bunları göz önünde bulundurarak oyun içi planınızı çizmenizi tavsiye ederim.

İyi forumlar.

RickSancheZz

Üye
teşekürler yinede zıplama kalabilir isteyen zıplasın isteyen parasını verip geçsin stres atacaz derken dert sahibi oluyoz gerçi 1 kere giridm o zıplama yüzünden bi daha girmedim bilgisayar az kalsın duvarla tanışacaktı işten gelip oynayanlar için ALLAH RIZASI İÇİN bakın yalvarıyorum gate koyun

hocam inan zevkli aslında, bi antreman odası gelse alışsan sıkıntı olmaz :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt