Buraya Kadar Hatalar Düzelince Görüşürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FideSMaN

Üye
Arkadaşlar Oyun Gayet Güzel Ama 60 BinTL lik Bir Sistemle Oynayamadıktan Sonra Sürekli Crash Yedikten Sonra Kendi Kendimi Sinir Etmeme Gerek Yok. Oyuna Giriş Yapacam diye Bin Takla Atıyom Sürekle Dosya Kontrol Sürekli Pach Format Ne dendiyse Yapmama Ragmen Sürekli Crash Yemekten Bıktım. Yetkililerdende Bir Ses Yok Diger Açtığım Konuya Bir Yetkili Dönüş Sağlayacagım dedi 2 hafta geçti ses seda yok. Neymiş AMD İşlemci NVDİA Ekran Kartı Olunca Oyun Crash Veriyormuş. Neden Başka oyun vermiyorda sadece Rise Veriyor. Hiçbir Problem Yok oyun Oynuyorum Crash Yiyorum Launcher Tıklıyorum %100 Dosya Kontrolu yapıyorum 5 eksik dosya. herbiri 5 gb 3 gb yüklüyorum giriş yapıyorum gene crash gene dosya kontrolu hadi bakalım bida yükle. Yeter Artık ya PC Yeni Formatlı Hiçbir Antivirüs Programı yok Windows Full güncel driverlar güncel hatta windows defender bile yok onu bile kapattım ama oyun kafasına göre hata veriyor. Tamam anladım Oyun Yeni Ama bu kadarda olmaz arkadaş oyunu ben böyle bir sistemle oynayamayacaksam napayım ben . Kusura bakmayın amacım oyunu kötülemek degil beta sürecinde alfa sürecinde oynadım fakat orda görmedigim hatalar burda karsıma geliyor. Bu hatalar düzelene kadar ki inşallah bir an önce düzelir Oyuna Ara Vermeyi Düşünüyorum. Kendinize İyi bakın iyi oyunlar.
buda sistemimin özellikleri ve FurMark Testim.
Adsız.png

Aura

Üye
Bende 2 laptop var biri eski nesil diğeri yeni nesil. Eski olanda i3 7.nesil işlemci ve 660M ekran kartı mevcut ve yeni nesil güçlü olan laptopdan çok daha hızlı id şifre ekranı geliyor ve çok daha hızlı giriyor oyuna.

Ayrıca Windows 11 de çok kötü performans gösteriyor oyun. Çok fazla crash yemiyorum ama arada banada geliyor.

FideSMaN

Üye
İyi Bir BP Priest eksildi :D
Valla Reis Oynamak istiyorum sürekli çözüm arıyorum ama hiçbir destek göremeyince insanın morali bozuluyor ya eyw bu arada :)

Konuyu kapatabilirsiniz Adminler Sorunu Çözdüm Çözümü İçin Yeni Bir Konu Açıcam Sonunda Ya Arkadaşlar Atıyorum Yeni Video Yükleniyor.

Fischer

Üye
Merhaba,

Konu sahibi isteğiyle konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt