FideSMaN
Üye

Arkadaşlar Oyun Gayet Güzel Ama 60 BinTL lik Bir Sistemle Oynayamadıktan Sonra Sürekli Crash Yedikten Sonra Kendi Kendimi Sinir Etmeme Gerek Yok. Oyuna Giriş Yapacam diye Bin Takla Atıyom Sürekle Dosya Kontrol Sürekli Pach Format Ne dendiyse Yapmama Ragmen Sürekli Crash Yemekten Bıktım. Yetkililerdende Bir Ses Yok Diger Açtığım Konuya Bir Yetkili Dönüş Sağlayacagım dedi 2 hafta geçti ses seda yok. Neymiş AMD İşlemci NVDİA Ekran Kartı Olunca Oyun Crash Veriyormuş. Neden Başka oyun vermiyorda sadece Rise Veriyor. Hiçbir Problem Yok oyun Oynuyorum Crash Yiyorum Launcher Tıklıyorum %100 Dosya Kontrolu yapıyorum 5 eksik dosya. herbiri 5 gb 3 gb yüklüyorum giriş yapıyorum gene crash gene dosya kontrolu hadi bakalım bida yükle. Yeter Artık ya PC Yeni Formatlı Hiçbir Antivirüs Programı yok Windows Full güncel driverlar güncel hatta windows defender bile yok onu bile kapattım ama oyun kafasına göre hata veriyor. Tamam anladım Oyun Yeni Ama bu kadarda olmaz arkadaş oyunu ben böyle bir sistemle oynayamayacaksam napayım ben . Kusura bakmayın amacım oyunu kötülemek degil beta sürecinde alfa sürecinde oynadım fakat orda görmedigim hatalar burda karsıma geliyor. Bu hatalar düzelene kadar ki inşallah bir an önce düzelir Oyuna Ara Vermeyi Düşünüyorum. Kendinize İyi bakın iyi oyunlar.
buda sistemimin özellikleri ve FurMark Testim.
buda sistemimin özellikleri ve FurMark Testim.