Butun Camplarda Epıc Drop Kapatılsın.

DontJudgeMe

Üye
epic ve üstü dropların slotlardan kaldırılması butun topluluk ıcın en hayırlısı olacaktır. zındanların yapılması ıcın bır sebep olur en azından. boyle pıyasa hem uzun soluklu olacak hemde 8 pc sorunu ortadan kalkmıs olacak.

KoHalo

Üye
amma abarttın farkettım ki konuların her bencilligi var

DontJudgeMe

Üye
amma abarttın farkettım ki konuların her bencilligi var
daha sonrası ıcın de bı yorum yapayım.zeka sevıyen hakkında bır cok ıpucu bırakmıssın. sen haketmıssın coktan, hakaret edecek boyuta gectıgıne gore bu actıgım konudan rahatsız olmussun bellıkı. umarım aldıgın pcler evınde guzel susler halıne gelır.

Aveline90

Üye
Kardeşim neden droplar kapatılıyor sizin bu kafanızı anlamıyorum oyun bu oyun gelir kaynağı veya altın madeni değil diğer oyunda'da böyle mal mal düşüne düşüne ne hale getirdiniz daha fazla atsın millet gitsin farm yapsın item denesin güçlensin pk ortamı oluşsun. Saçma düşüncelerden kurtul artık ne istiyorsun millet elinde mızrak götünde yapraklamı gezsin bilader
Kardeş şu anda millet elinde mızrak götünde yaprakla geziyor sebebi de multi pcler. Oyunun drop sistemi dungeona aktarılmadığı sürece her slotta multi pc sahipleri kasacak. Alınacak en mantıklı karar çöp slotlarının drop ve coinini düşürmek. Epic item droplarını dungeonlara eklemek ve dungeonları zorlaştırıp, daha güçlü moblar ve o moblara droplar ekleyip daha fazla oynanabilir hale getirmek.

Agaragambi

Üye
Oyuna lazım olan levele göre drop mantığı. Misal 75 lvl adam gelip gorgon slotunda çökerse düşük level birisi nerden item alıp karakter geliştirecek.

wolfingen

Üye
aynen bütün dropları kapatalım , parası olan , tuzu kuru olan yayıncılar ve oyuncular oynasın biz de sizi izleyelim. ketçap mayonez de ister misin ?

byankara

Üye
epic ve üstü dropların slotlardan kaldırılması butun topluluk ıcın en hayırlısı olacaktır. zındanların yapılması ıcın bır sebep olur en azından. boyle pıyasa hem uzun soluklu olacak hemde 8 pc sorunu ortadan kalkmıs olacak.

İtemin az atması veya hiç atmaması çoklu pc adama zarar vermez aksine fayda sağlar.Sen itemini yapınca bir iki kişi farm atabilirsin ama itemin olmazsa atamazsın.Ama o adam 8 pc ile görev itemleriylede zaten farmını atar her türlü.

DontJudgeMe

Üye
İtemin az atması veya hiç atmaması çoklu pc adama zarar vermez aksine fayda sağlar.Sen itemini yapınca bir iki kişi farm atabilirsin ama itemin olmazsa atamazsın.Ama o adam 8 pc ile görev itemleriylede zaten farmını atar her türlü.
item az atacak demıyorum. slottan hıc atmayacak zındanlardan atacak epıc dropları. 8 pc ıle gırsın elıyle zından yapsın o zaman gorelım :)

DontJudgeMe

Üye
Yapmıyorlar mı zannediyorsun ? Yazık kafana
senın kafana yazık adam elıyle oynasın dıyoruz zaten sorun olan slotlardan pc basında durmadan saatlerce drop alması. ısterse 20 tane pc ıle zından yapsın buna ben kımsenın ıtırazı oldugunu dusunmuyorum. sen olayı ıdrak edememıssın. bı de gelıp burda ınsan yaftalıyosun.

byankara

Üye
senın kafana yazık adam elıyle oynasın dıyoruz zaten sorun olan slotlardan pc basında durmadan saatlerce drop alması. ısterse 20 tane pc ıle zından yapsın buna ben kımsenın ıtırazı oldugunu dusunmuyorum. sen olayı ıdrak edememıssın. bı de gelıp burda ınsan yaftalıyosun.

1x zindandan drop almak ile 8x charla adamın alacağı drop aynı mı olacak peki ? Ordan düşürdüğü epik itemin fiyatını yine o adam belirleyecek sen örnek 20m verip aldığın epik itemi 100m zor alacaksın.He yok ben adam 8pc yapmış oturduğu yerden para kasmasını hazmedemiyorum diyorsan dön bi etrafına bak oturduğu yerde insanlar milyonlar kazanıyor :) o yüzden oyundan keyf almaya bakın yoksa ağır strese girersiniz.

yetiyet

Üye
Bütün slotlarda bol bol drop ekleseler de, düşen coin miktarını 10 katına çıkartsalar keşke de. Şu multi pcler yok olsa. En azından coin çok düşeceğinden marketten zorla pot satın almak zorunda kalmayız

DeadLegion

Üye
Oyuna lazım olan levele göre drop mantığı. Misal 75 lvl adam gelip gorgon slotunda çökerse düşük level birisi nerden item alıp karakter geliştirecek.
Bu dedigine katiliyorum. Butun iyi epic itemleri 3 5 moba sikistirmislar kimse o slotlar disinda baska yerde farm atmiyor. 60 lvl bir kob cop item atarken 60 lvl baska bir mob para eden epic item ve epic sc atiyor. Ayni seviyedeki moblarin ayni seviyede itemleri atmasi gerek ki insanlar belli slotlara cokmesin. Ayrica nasil carlarin ve moblarin lvli varsa itemlerin de lvli olmasi gerek. 60 lvl bir okcu da vixen takiyor yarin bir gun lvl siniri 85 oldugunda da bu adam yine vixen takacak.

DontJudgeMe

Üye
1x zindandan drop almak ile 8x charla adamın alacağı drop aynı mı olacak peki ? Ordan düşürdüğü epik itemin fiyatını yine o adam belirleyecek sen örnek 20m verip aldığın epik itemi 100m zor alacaksın.He yok ben adam 8pc yapmış oturduğu yerden para kasmasını hazmedemiyorum diyorsan dön bi etrafına bak oturduğu yerde insanlar milyonlar kazanıyor :) o yüzden oyundan keyf almaya bakın yoksa ağır strese girersiniz.
o adamın kastıgı slotta sen suan gıdıp kasabılıyor musun ? hayır ama sende zındana gırebıleceksın. bu ayrımı yapamayacak kadar sığ dusunuyorsun.adam ısterse 50 tane charla zından yapsın o matematıgı yapacak olsan zaten bu yorumu yapmazsın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt