Sistem ne tam olarak aradığım konu valla ya ben de diyorum acaba ram mi yukseltsem işlemci mi benim de ram 8 acaba diyorum hani gelen guncellemelerle düzelir mi boşuna mı almış olurum pre mi alsam napsam diyorum da karar veremedim öğrenciyim boşuna para vermek istemiyorum hangi ayarlarda oynuyosun sistem nedirsistemim sürekli takılıyordu oyunda 8 gb ram vardı bugun 16 yaptım resmen oyun ferahladı sadece kingdom 1 de pazar alanında ilk yüklemede donuyor okadar
Kral müsaitsen bilgilendirir misin bu konuda yardıma ihtiyacım var dasistemim sürekli takılıyordu oyunda 8 gb ram vardı bugun 16 yaptım resmen oyun ferahladı sadece kingdom 1 de pazar alanında ilk yüklemede donuyor okadar
Kardeşim bunun için yardımı ihtiyacın yok oyun minimum 8 gb ram ram seninki de 8 gb rami yorar diyorum düşünüyorum. Benim 12 gb ramden yana sıkıntım yok. Sen bi 4 gb ram al.Sistem ne tam olarak aradığım konu valla ya ben de diyorum acaba ram mi yukseltsem işlemci mi benim de ram 8 acaba diyorum hani gelen guncellemelerle düzelir mi boşuna mı almış olurum pre mi alsam napsam diyorum da karar veremedim öğrenciyim boşuna para vermek istemiyorum hangi ayarlarda oynuyosun sistem nedir
kral senın ekran kartı cok yetersız yalnız baya hemde işemcin ram tamam ama ekran kartı da cok onemli ve senın model baya yetersizsanmıyorum arkadaşlar. benim ram 32GB ama aldığım en yüksek FPS: 16-17. çoğu zaman 8-9 FPS'le oynuyorum tabi buna oynamak denirse, milletten geri kalmamak için level kasıyorum sadece. işlemcim 10. nesil i5. ekran kartım 2GB nvidia mx330. sadece önce pek çok kez yetkililere ilettim bu durumu ama "geliştirmeler devam ediyor."dışında bir şey duymadım. ne diyelim sağlık olsun...
Kardeş benim sistem i5 4200m işlemci gt740m 2 gb ekran kardı 30-50 arası fps alıyorum tabi donmalar kasmalar geç render oluyor. Sende bir sıkıntı var 8-9 fps nedir.sanmıyorum arkadaşlar. benim ram 32GB ama aldığım en yüksek FPS: 16-17. çoğu zaman 8-9 FPS'le oynuyorum tabi buna oynamak denirse, milletten geri kalmamak için level kasıyorum sadece. işlemcim 10. nesil i5. ekran kartım 2GB nvidia mx330. sadece önce pek çok kez yetkililere ilettim bu durumu ama "geliştirmeler devam ediyor."dışında bir şey duymadım. ne diyelim sağlık olsun...
ne yazık ki böyle. pek çok ekram görüntüsü de aldım. 0 FPS gördüm geçen gün bildiğin 0 (sıfır). üstelik very low ayarlarla oynuyorum. discord'da yazma yetkisi kapatılmadan önce sorunu dile getirmiştim ama 0sergen0 rumuzlu discord yetkilisi "senin ekran kartın kötü." diyerek kestirip atmıştı. kardeşim yok mu hiç "şu ayara bi bakalım. belki şundandır bi inceleyelim." diyecek birileri?Kardeş benim sistem i5 4200m işlemci gt740m 2 gb ekran kardı 30-50 arası fps alıyorum tabi donmalar kasmalar geç render oluyor. Sende bir sıkıntı var 8-9 fps nedir.
mecbur yeni pc alacağım artık. görünen o...kral senın ekran kartı cok yetersız yalnız baya hemde işemcin ram tamam ama ekran kartı da cok onemli ve senın model baya yetersiz
sistem i7 4790 işlemci suan 16 gb ram ve 1030 ekran kartım var 50 60 fps altına düşmüyor artık sadece pazar yerlerinde 20e kadar düşüyor sonra topluyor ram çok etki ettiSistem ne tam olarak aradığım konu valla ya ben de diyorum acaba ram mi yukseltsem işlemci mi benim de ram 8 acaba diyorum hani gelen guncellemelerle düzelir mi boşuna mı almış olurum pre mi alsam napsam diyorum da karar veremedim öğrenciyim boşuna para vermek istemiyorum hangi ayarlarda oynuyosun sistem nedir
Kral müsaitsen bilgilendirir misin bu konuda yardıma ihtiyacım var da
tesekkur ederım senın ıslemcı benım ıslemcıden oyunda yüze 14 lük performans farkı var senın ki biraz daha iyi ekran kartın sanırsam 2gb o pazar yerınde sorun yaratıyo muhtemelen benım kı 4gb ekran kartı senınkınden ıyı performans olarakta yanı 16 yaparsam umuyorum kı daha sorun yasamamsistem i7 4790 işlemci suan 16 gb ram ve 1030 ekran kartım var 50 60 fps altına düşmüyor artık sadece pazar yerlerinde 20e kadar düşüyor sonra topluyor ram çok etki etti
rami yükseltme 8 yeter falan diyenlere aldırma yükselttim onlara dinlemeyip oyun daha akıcı hale geldi gözle görülür etkisi vartesekkur ederım senın ıslemcı benım ıslemcıden oyunda yüze 14 lük performans farkı var senın ki biraz daha iyi ekran kartın sanırsam 2gb o pazar yerınde sorun yaratıyo muhtemelen benım kı 4gb ekran kartı senınkınden ıyı performans olarakta yanı 16 yaparsam umuyorum kı daha sorun yasamam
tesekkur ederımrami yükseltme 8 yeter falan diyenlere aldırma yükselttim onlara dinlemeyip oyun daha akıcı hale geldi gözle görülür etkisi var
Son olarak bi ricam var msi afterburner uygulamasını kullanarak ayarlardan afterburnerda ram kullanımını açıp şehir içinde ve farm yerlerinde felan ram kullanımını ss atar mısınız çok önemli bu benim için kirmazsaniz beni çok mutlu olurum yarami yükseltme 8 yeter falan diyenlere aldırma yükselttim onlara dinlemeyip oyun daha akıcı hale geldi gözle görülür etkisi var
sistem nebende 16 ram var ama donup kalıyor oyun