Öneri Buy Pazar Sistemi ?

SevimliPanda

Üye
Herkese merhaba, 85 cap geldikten sonra çoğunluk exp slotlarına gitti ve oyun içindeki ticaret aşırı yavaşladı ve şuan dorionda ticaret sadece al-sat ekipleri tarafından yapılıyor diyebilirim ve bu çok can sıkıcı bir hâl almaya başladı. 1GB lik iteme yarı fıyatı para biçiliyor ve bazı durumlarda daha kötü fiyatlar söz konusu haline geliyor. Piyasanın yavaş olmasından dolayı malesef bazen ölü fiyatlara itemlerimizi vermiş oluyoruz, aynı adamdan farklı bir itemi piyasanın 3-4m anca altına alabılıyoruz.
Vergi dahilinde oyuna buy pazar sistemi gelmesi lazım, pazarcıların itemleri işlerine gelir gibi kullanmaları oyun ticaretine aykırı geliyor bana. Belki düşüncemde yanılıyor olabilirim ama fikrim bu yönde.

meraklimahmut

Üye
Buy pazarın normal kullanıcı yararına gram faydasının olmayacağını düşünüyorum.

Normal pazarda eğer eşya sende o an için tek ise güzel fiyata satabiliyorken buy merchant gelir ise mafya gibi türeyecekler ve 15e satabildiğim eşyayı 7.5dan isteyecekler ve işine gelirse ben beklerim diyecekler.

Ardından piyasa tek düzeleşecek ve ne eşya basmanın bir kıymeti kalacak ne de craft yapmanın vs.

Bence belli kısıtlamalar olmadan gelmemeli.

SevimliPanda

Üye
Buy pazarın normal kullanıcı yararına gram faydasının olmayacağını düşünüyorum.

Normal pazarda eğer eşya sende o an için tek ise güzel fiyata satabiliyorken buy merchant gelir ise mafya gibi türeyecekler ve 15e satabildiğim eşyayı 7.5dan isteyecekler ve işine gelirse ben beklerim diyecekler.

Ardından piyasa tek düzeleşecek ve ne eşya basmanın bir kıymeti kalacak ne de craft yapmanın vs.

Bence belli kısıtlamalar olmadan gelmemeli.
işte bundan bahsediyorum fikirlerimizi ortaya koyarak sistemi güzel bir buy pazarı getirilebilir.

Ries

Yönetici
Game Master
Oyun içerisinde "buy pazar" özelliğinin getirilmesiyle ilgili olarak, oyuncuların beklentilerini anladığımızı belirtmek isteriz. Ancak yapılan toplantılarımızda gündeme getirilmesi sonrasında, bu sistemin belirli bir kesimin çıkarları doğrultusunda kullanılabileceği ve genel oyuncu kitlesine fayda sağlamayabileceği yönünde bir karara varılmıştır.

Bununla birlikte, oyuncuların genel çıkarlarını gözeterek bu tür özellikler geliştirmeye devam edeceğimizi bildirmek isteriz. Eğer uygun bir sistem oluşturulursa, bunun size sunulması konusunda çalışacağız.

SEISMO

Üye
Oyun içerisinde "buy pazar" özelliğinin getirilmesiyle ilgili olarak, oyuncuların beklentilerini anladığımızı belirtmek isteriz. Ancak yapılan toplantılarımızda gündeme getirilmesi sonrasında, bu sistemin belirli bir kesimin çıkarları doğrultusunda kullanılabileceği ve genel oyuncu kitlesine fayda sağlamayabileceği yönünde bir karara varılmıştır.

Bununla birlikte, oyuncuların genel çıkarlarını gözeterek bu tür özellikler geliştirmeye devam edeceğimizi bildirmek isteriz. Eğer uygun bir sistem oluşturulursa, bunun size sunulması konusunda çalışacağız.
Sevgili Ries kararınıza tabikide saygı duyuyoruz fakat craft materyalleri satılmak istendiğinde veya almak istendiğinde zor şeyler. En azından sayılabilir materyal türünde şeyler için böyle bi sistem gelse örneğin ben zebra hide arıyorum fakat yok aynı şekilde bunu satmak isteyen oyuncularda bu materyal için pazar kurmaya ve beklemeye değmeyeceğini düşünerek pazar kurmuyor. Doğal olarak ben materyale erişemiyorum , işine yaramayan satmak isteyen oyuncuda satamıyor. Bunun gibi durumlarıda göz önüne alarak drop itemleri veya + basılan itemler değilde sadece materyal türünde itemlerin buy pazarının olması bence genel oyuncu kitlesini memnun edecektir ilave olarak herhangi bi oyun ekonomisine katkısı veya zararı olcak şeylerde değildir düşüncesindeyim. iyi çalışmalar..

Lady

Üye
Buy pazarı sadece pazarda ya da AH'da o anlık satışı hiç olmayan eşyalar için olursa mantıklı olabilir.
Yoksa örneğin pazarda 100 tane olan bir eşyayı bir de sen, ben o paraya almam şuna alırım deyip işin içine girersen onu kötüyle kullanabilirler.

SevimliPanda

Üye

güzel bir sonuç bekliyoruz sizden

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt