2025 yılındayız. Kusura bakmayın yeni konu açmadım, burası varken. Toplayıcılık yapıyorum, 2 hafta öncesine kadar Hagard 1 den hagard 2 ye 5-6 saniyede geçerdi. Şimdi 15 -20 saniye bekletiyor. Benimle aynı sorunu paylaşan varsa onlarda dertlerini paylaşsın. Belki düzelebilecek bir sorundur.
Merhaba,
Bu sorunun birçok nedeni olabilir. Sizden kaynaklı sorunları kontrol edebilmek için aşağıdaki hususlara dikkat edin:
◘ Harita geçişlerinde uzun bekleme süresi yaşıyorsanız, oyunu okuma ve yazma hızı yüksek bir SSD’ye taşıyın. Anakartınız destekliyorsa ve mümkünse, Windows ve oyunu bir M.2 SSD'ye kurun. Arka planda çalışan gereksiz programları kapatın, VPN gibi uygulamalar varsa devre dışı bırakıp internet bağlantınızı test edin.
◘ Ekran kartı denetim masasına oyunu ekleyin ve sürücülerinizi güncelleyin. ► B
uradaki rehbere tıklayarak bunu gerçekleştirebilirsiniz.
◘
Bufferbloat testi yapın. Sonuç A'dan düşükse ve ünlem işaretleri varsa, internet altyapınızdan kaynaklanan
bufferbloat sorununun çözümü için buraya tıklayın.
◘ Ayrıca, oyunun
"Saved" klasörünü silip Windows güvenlik duvarı'na Rise Launcher'i ekledikten sonra, dosya kontrol işlemi yapmayı unutmayın.
◘ Uygulamakta zorlandığınız adımlar olursa özelden belirtebilirsiniz.
Bu konu eski olduğu için kilitlenmiştir; bir sonraki seferde yeni bir konu açmayı unutmayın.
İyi forumlar!