Camp değiştirme SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mystic007

Üye
camp değiştirmeden sürekli 20sn bekletiyor böyle bi hata var birşey yaparken test edilmiyormu sürekli bi konuda sorun çekiyoruz

MiceS

Üye
Yeni güncelleme ile öyle bişey geldi bildi. Hata degil

Nihâvend

Üye
Uzayan bir sorunsal haline geldi, sürekli hata veriyor ve sunucu değiştirmek neredeyse imkansız duruma gelmiş, güncelleme sonrası kötü oldu bu sistem..

mystic007

Üye
gerçekten öyle 5 - 10 dkdır ne başka mape ışınlanabiliyorum ne camp değiştirebiliyorum sürekli 20saniye tekrar saymaya başlıyor

MiceS

Üye
Gerçi oyunda değilim eğer böyle bir sıkıntı varsa normal değil yetkililerin düzeltmesi gerekli. Özür dilerim yanlış anlamışım

kunozhora

Yeni Üye
2025 yılındayız. Kusura bakmayın yeni konu açmadım, burası varken. Toplayıcılık yapıyorum, 2 hafta öncesine kadar Hagard 1 den hagard 2 ye 5-6 saniyede geçerdi. Şimdi 15 -20 saniye bekletiyor. Benimle aynı sorunu paylaşan varsa onlarda dertlerini paylaşsın. Belki düzelebilecek bir sorundur.

kunozhora

Yeni Üye
2 günlük bakımdan sonra 30-35 saniyeye çıktı camp değiştirme süresi

Meapr

Moderator
2025 yılındayız. Kusura bakmayın yeni konu açmadım, burası varken. Toplayıcılık yapıyorum, 2 hafta öncesine kadar Hagard 1 den hagard 2 ye 5-6 saniyede geçerdi. Şimdi 15 -20 saniye bekletiyor. Benimle aynı sorunu paylaşan varsa onlarda dertlerini paylaşsın. Belki düzelebilecek bir sorundur.
Merhaba,
Bu sorunun birçok nedeni olabilir. Sizden kaynaklı sorunları kontrol edebilmek için aşağıdaki hususlara dikkat edin:

◘ Harita geçişlerinde uzun bekleme süresi yaşıyorsanız, oyunu okuma ve yazma hızı yüksek bir SSD’ye taşıyın. Anakartınız destekliyorsa ve mümkünse, Windows ve oyunu bir M.2 SSD'ye kurun. Arka planda çalışan gereksiz programları kapatın, VPN gibi uygulamalar varsa devre dışı bırakıp internet bağlantınızı test edin.

◘ Ekran kartı denetim masasına oyunu ekleyin ve sürücülerinizi güncelleyin. ► Buradaki rehbere tıklayarak bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Bufferbloat testi yapın. Sonuç A'dan düşükse ve ünlem işaretleri varsa, internet altyapınızdan kaynaklanan bufferbloat sorununun çözümü için buraya tıklayın.

◘ Ayrıca, oyunun "Saved" klasörünü silip Windows güvenlik duvarı'na Rise Launcher'i ekledikten sonra, dosya kontrol işlemi yapmayı unutmayın.

◘ Uygulamakta zorlandığınız adımlar olursa özelden belirtebilirsiniz.
Bu konu eski olduğu için kilitlenmiştir; bir sonraki seferde yeni bir konu açmayı unutmayın.

İyi forumlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt