Canavarlar hızlandı

starboy61

Üye
1 haftadır yılan dönüyorum farm için. Hep aynı yer ölen canavarlar şuan 5 metre ötede ölüyor itemler aynı bastgıım skiller aynı. Şuan oraclelerdeyım bildiğin canavrlar ısınlanıyor ısık hızında mobların hareket hızları feci şuanda?

KhanConqueroR

Üye
Son yamadan önce çoğu şey düzelmişti. Yalnız son kısa bekleniyorken sorun yaşanan ve uzun süren yamadan sonra fazlasıyla lag sorunları geldi ve oyun sondan 2. Patch haline geri döndü ileride çözülür o zamana kadar böyle devam. Yalnız dans eklemişler onu alıp dans edebilirsin

kaso188

Üye
Dün gece bi değişiklik mi oldu. Dün bütün gün kastığım gorgon ve snake quin slotunda slot'a gidince fps 40 45 e düşüyor yaratıklar ışınlanıyor.Dün bu tür bi problem yaşamıyordum. Exp e yatmaktan cinnet geçireğim

thedarga

Üye
1 haftadır yılan dönüyorum farm için. Hep aynı yer ölen canavarlar şuan 5 metre ötede ölüyor itemler aynı bastgıım skiller aynı. Şuan oraclelerdeyım bildiğin canavrlar ısınlanıyor ısık hızında mobların hareket hızları feci şuanda?
aslında ışınlanmıyorlar ben daha önce söylemiştim inanmayıp dalga geçiyorsun demişlerdi bana :D
mob ilerde doğuyor aslında ama lag'dan dolayı biz son öldürdüğümüz yerde görüyoruz. dmg attığımızda aslında bulunduğu noktaya gidiyor mob.
bu ad server da lag olduğundan dolayı oluyor

kaso188

Üye
Mageyle alan skillerını atana kadar canavar adamın dibinde beliriyor. Ya moblar üzerınde ice yavaşlatması arttırılmalı yada yaratıklar biraz daha yavas koşmalı.Exp e yatmaktan ciğerim soldu moblar nerdeyse benle aynı hızda koşuyor. Skill atmaya fırsat kalmıyor

JaxSui

J
Aslında her ice slow atmamalı. Moblar da biraz yavaşlstılmalı.

CrystalMaidenDota

Üye
Bugün sunucular laglı kalabalıktan mıdır bilemiyorum ama exp event felan varken de yaratıklar titremeye başlıyor ve normalinden daha hızlı koşuyor, yaratıkla aramı açmak için 3-4 saniye koşuyorum. Her defasında ticket atıyorum restart felan bir şey lazım sanırım diyorum sorunun farkındayız deniyor. Eksik doğan slotları bildirdim 2 gün önce hala eksik doğuyor

JaxSui

J
Az önce bu konu hakkında ticket attım ama bana kopyala yapıştır mesaj geldi. İşte optimizasyon çalışmamız devam ediyor vs vs . Halbuki ben onu sormamıştım. Bakımdan sonraki 5 ya da 7 gün sonra bende moblar titremeye başlıyor. Yürürken titreyerek yürüyor. Bir önceki bakımda da bunu anlamıştım Şu anda da moblarda bir titreme var. Galiba belirli aralıklarla sunucuya sıfırlama /bakım gerekiyor. @SunRise

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt