İstek Canavarların Hasarlarının Düzenlenmesi

apde230

Üye
Öncelikle kolay gelsin.
Level arttıkça daha da sorun haline gelen bi konu olmaya başladı, canavarların hasarları gerçekten çok ayarsız şu anda. 50lv da 30-35 lvl moblardan 3-4 vuruş yiyoruz pot basmadığımız şekilde. Bu canavarların normalde bu seviyede ki bi karakteri öldürebilmesi neredeyse imkansız olması gerekirken. Örneğin goblinler, kasten gidip dedim ki hatırladığım kadarıyla hasarıda canlarıda baya az olması lazım onlar bile zorlar mı bi bakıyım diye. 50 lv da 4-5 skill atarak öldürebildiğim bi mob olmuş goblinler normalde basic skillerden tek yemesi gerekirken 35lv falan çünkü ve onlar bile inanılmaz vuruyor yani bir goblin kesene kadar 50 lvl da 2 tane pot harcıyorum.

Tabi her canavarın hasarı düşsün falan demiyorum bazı canavarların özelliği bu olmak zorunda örnegin kolay ölür ama vurdumu mahveder vs ama oyunda en vasıfsız moblar bile boss gücünde hasar çıkartıyorlar. Aynı şekilde can değerleride giderek yükseldiği için kesmek bir süre sonra sadece işkenceye dönüşüyor. Priest yoksa bir süre sonra gerçekten görevleri ucu ucuna yapabilir hale geliyoruz.

Tek başına oynayan oyuncular için çok büyük bir dez avantaj zaten partilerde kasılma imkanları düşük oluyor adamlar görevlerinide yapamıyor oyundan soğuma sebebi haline geliyor böylece.
Üstüne birde Pot & Mana fiyatlarıda eklenince işkence daha da büyüyor. 100k para kasıp bi göreve 150 k pot parası vermek ki daha oyunun başındayız yani 20-30 lv bi adam için direkt oyun bırakma sebebi.

Amacım yıkıcı bir eleştiri yapmak değil gerçekten çok sıkıntı yaşadığımız bir konu. Herkesin görevlere vs en ihtiyaç duyduğu zamandayız çünkü oyunun en başındayız. İtemler yarım yamalak kimsede her yere yetişebilecek miktarda para yok görevlere muhtacız vs. Buda konunun önemini aşırı artırıyor.

Lütfen genel bi hangi mobun Canı, Defansı, Atağı ne kadar olmalı konusu gözden geçirilirse çok memnun kalırız.

Şimdiden ilginiz için teşekkürler iyi günler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt