Öneri Canavarların "Health Recovery" Kısmı Biraz Sorunlu Gibi , "Savaş Esnasında" Ciddi "Recovery" Yapıyorlar Canlarını

Anthelior

Üye
Ne kadar sorunlu bilmem ama bence de bir tık sorunlu. Ben de Land of Despair (solo dungeon) bossunu keserken şunu fark ettim belki bu tüm yaratıklarda da geçerlidir sonuçta hepsi aynı sisteme dahil;

Assassin oynuyorum, önce Toxic Dagger atıp hemen ardından beklemeden Savage ile başlamak üzere combo yapmaya başlıyorum. Ancak saldırmaya başlamamın üzerinden daha 2-3 saniye geçmişken canını yeniliyor. Bu "recovery" işlevinin hasar verilmeye başlandıktan 2-3 saniye sonra devreye girmesi bana biraz yanlış geldi. Gidip de 20-30 saniyede bir can yenilesin de demiyorum tabi ama saldırmaya başladıktan 2 saniye sonra canın %100 olduğunu görmek can sıkıyor.

Arkaplanda bir şeyler tam olarak doğru değil bence.

berktun

Üye
Boss bile değil mage ile slotu toplayıp kesmeye çalışırken her canavarı 1.5 kere kesmek zorunda kalıyorum %50 civarı recovery alıyolar aldıkları can oranı ya azaltılmalı yada süresinin gözle görülür şekilde uzatılması gerekiyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt