ÇARIM SOYULDU.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rasimbey

Üye
Not: sanırım bir algı oluşturmusum başlıgı değiştirdim. Gerekli kişiler konuyu biliyor loglardan hesapların kimlerle trade yaptıgı bulunabilirmi?

24.05.2022 sabahı bugğn yani oyuna girdim akşam pazar bırakıp yatmıştım oyundan atmış tekrar girdim proteanda bıraktığım hesap dorion 7 de doğdu üzerimde hiç para yoktu hepsi silinmiş balık çeşitleri vardı bazıları üzerimde bazıları bankada soyuldu diycem bazı balık çeşitleri vardı tane 50 60kdan satıyordum. Bir dünya craft için metaryel vardı binlercesinden bahsediyorum ama onlar duruyor soyuldu diycem aldıkları paranın 5 katı değerinde bankamda metaryelller var craft için 10binlerce balık var ticket attım lütfen incelenmesini istiyorum

Son düzenleme:

Zayk0

Üye
Premium filan bitmiş olup senin skill stat sıfırlama ihtimalin var mı premium bitmesine rağmen görüntü bugu oluyor 0 gold yazıyor ama parayı çekiyor, var mı böyle bir ihtimal ?

Kenshin

Üye
Merhaba,

Genel bir algı oluşturmak yerine şahsi olarak yazarsanız daha uygun olacak.

Öncelikle sistemsel bir açık yok, kullanıcılar hesap güvenlikleri için 2FA Doğrulama’yı aktif ederlerse bir sorun oluşmayacaktır. Ayrıca kullanıcı yine hesap güvenliğinden kendisi sorumludur, bir başkası ile kesinlikle şifre paylaşımı yapmamalıdır.

Hesabınızın incelenmesi için destek talebi oluşturabilirsiniz.

Doggyz

Üye
Dostum birilerine b*k atmaktan vazgeçin ya %99 senin pre bitti skill sıfırladın başka açıklaması yok üstünde de para vardı çekti hepsini biraz mantıklı hareket edin.

mrares

Üye
Sabah akşam ben de pazar kuruyorum beni de bazen oyundan atıyor ama para kaybı item kaybı gibi şeylere denk gelmedim hiç. Ki gerçekten de bir şey olduğunu düşünüyorsan video kaydına al öyle bırak. Ben öyle yapıyorum. Kapanmadan önceki halini de görmüş oluyorum kapanıp tekrar açtıktan sonraki halini de görüyorum. Eğer sistemsel bir sorunsa zaten kanıtlı olarak bunu sunabilirsin, fakat kanıtınız yoksa ya da unutup skill sıfırlama gibi bir şey yaptıysanız, böyle bir başlık açmanız algı yaratır. Dikkate alın bunu.

Rasimbey

Üye
Premium filan bitmiş olup senin skill stat sıfırlama ihtimalin var mı premium bitmesine rağmen görüntü bugu oluyor 0 gold yazıyor ama parayı çekiyor, var mı böyle bir ihtimal ?
Yok kankam 1800 küsür mısır vardı bankada onlarda gitmiş sanırım soyulduk. Başka bir oyunda aynı id pw yapma sorunumuz var sanırım

Rasimbey

Üye
Merhaba,

Genel bir algı oluşturmak yerine şahsi olarak yazarsanız daha uygun olacak.

Öncelikle sistemsel bir açık yok, kullanıcılar hesap güvenlikleri için 2FA Doğrulama’yı aktif ederlerse bir sorun oluşmayacaktır. Ayrıca kullanıcı yine hesap güvenliğinden kendisi sorumludur, bir başkası ile kesinlikle şifre paylaşımı yapmamalıdır.

Hesabınızın incelenmesi için destek talebi oluşturabilirsiniz.
Haklısınız algı yaratma peşinde değilim. Sadece giden emekler var saatlerce yapılan farm o yüzdrn biraz sinir vardı. Ortada bir hırsızlık varsa eğer loglarda çarların kimlerle trade yaptığı görülebilirmi ? Böylece bunları bulup oyundan banlayabilirsiniz

Bstrafe

Üye
eTRAFINA BAK arkadaşlarından kim 3-5 güne GB aldım çara item aldım diyecek.

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,
Bu tarz şikayetleriniz için lütfen bilet oluşturunuz.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt