İstek Casle siege war (narunguard) ve aktif pk artırmak için öneriler.(oyunun gelecegi için önemli)

ProOceaN

Üye
1-Oyunda bir çok güçlü ve kalabalık ekipler var ama oyunda kalabalık ve güçlü olmanın faydasını alınamıyor. Klanların ekip oyunlarını gösterecegi ve toplu bir şekilde rekabet edebilecegi alan oyunda yok. Oyundaki narunguard haritasını aktifleşmesi halinde oyun içerisinde yeni rekabetler ve en azından insanların klanları ile birlikte toplu bir şekilde rekabet edebilecegi bir ortam yapılmasını istiyoruz.
2.Deatvalley aktif pk artırmak için önerliler.
1-İlk olarak kesinlikle skill book itemlerinin monumentlerden kaldırılması gerek bu sistem geldiginden ötürü ırk dengesinide alt üst etti insanlar rahat monumet kesmek icin kalabalık ırka durmadan geliyor. Bu sistem yerine günde 5 kere tekrarlanan bir kill görevi getirilip. Joblara göre örnek olarak Mage:400 kill rogue :350 kill warrior:325 kill priest:300 kill şeklinde yapılması.
2-deat valley haritasında monumetlerin içerisinden 3 farklı boos atması süresinin 1 saat olması ve sadece deatvalley 1 de etkin olması.
3-haftanın belli günlerinde deatvalley haritasında moob cr si ve kill crsi getirilmesi yani kısacak örnek verecek olursak çarşamba saat 22:00da 2 saat sürecek 2000 kişiye random ödül verecek veya sadece exp verecek gibi olmalı. görevi özetleyecek olursak 30 undeat king öldür 30x deatlord öldür 30x archdemon öldür30x gibi sadece mob jrsi veya mob +kill cr si gibi cr etkinlikleri kesinlikle gelmesi lazım.
Eklemek istediginiz güzel fikirleri lütfen yorumlara yazınız. İyi forumlar

Aziz

Üye
Merhaba,

Fikirleriniz güzel ancak denenmiş ve ileri boyutta başarılı olmamış fikirler belli ediyor kendini.
Burhan Bey clan building üzerine çalıştığını açıklamıştı. Detaylar nasıl olacak bilemiyorum. Geçen sanırım çizimleri falan yapılıyor demişlerdi sesli sohbette. Tabii bununla birlikte clan savaşları da düşünülüyor, yapılıyordur. Ancak ben farklı bir çalışma olacağını düşünüyorum. Çünkü oyun artık evriliyor. Kabuk değiştiriyor ve bazı kalıp haline gelmiş, herkesin bildiği çalışmalardan çok oyuna yeni, özgün içerikler eklenmeye başlanıyor. Bunu zaten fark edebiliyorsunuz. Dün geliştirici ekipten Vionra bir tuş ile silah ve kalkanların arkaya takılacağı, takıldığı zaman ise karaktere hız kazandıracağı ancak takıldığında defans ve atağın düşeceğini söyledi. Bu oyunda güzel bir oyunculuk katacak.
PvP etkinlikleri mutlaka artırılacaktır. Ancak ne gibi etkinlikler geleceğini yakın zamanda göreceğiz.
Skill book dungeonlardan da çıkıyor. Öyle zorda değil zaten. Oradaki amaç aslında oyuncuların çok istediği ve bana göre anlamsız olan gold silme problemi. Oyunda her şeyi zor hâle getiremezsiniz. Bazı şeyler kolay olmalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt