CF gibi etkinliklerde report sistemi

turku6az

Üye
Bu tarz etkinlerde report için vidyo kaydından ziyade etkinlik sonunda bir ekran gelse, ona göre report olsa daha iyi olmaz mı? Sonuçta etkinlik boyunca oyuncunun çıkardığı hasar, iyileştirdiği can miktarı vs. kayıt altında oluyor ve buna göre bir ceza sistemi belki biraz da olsa oyun zevkini arttırır. AFK olan, oyundan çıkan, elinde oltayla CF'ye giren, sürekli ölen... Itemli/Itemsiz ayrımı yapmıyorum, herkes girecek ama AFK kalıp, diğer çarına bakıp, etkinlikte hiçbir şey yapmayıp ödül almayı bekleyenlere bir çare bulun artık. Az önceki CF'de 1 AFK, 1 oltalı, 1 diğer çarına bakan vardı; 1'i de oyundan çıktı ve öğlen alacağım 15dk zevk çöp oldu. Sadece bu konuda söylemiyorum ama; bu kadar insan oyunda emek harcayıp oyuna para yatırıyorsa bunun karşılığını alması için elinizden geleni yapın lütfen.

ClyDeBorrow

Üye
söylediklerine kesinlikle katılıyorum ekstra olarak + adam cf de küfür etti bütün takıma ve reportladık adam mute yedi bunun peşine 3 kez üst üste adamla aynı cf ye girdim ve bu tip priest. Bana ne buf atıyor nede heal şimdi bu ana bacı kayan adamı reportlamak için illa aşşağıda video kaydı mı açmak gerekiyor zaten optimizasyon sıkıntısı var sürekli fps düşüp artıyor herkesin pc si kaldırmıyor laga giriyor yani ne diyebilirim ki oyundan yardım talebinde de bulundum fakat bugun gene aynı pt ye denk geldik çıldırmamak elde değil lütfen buna bi çözüm bulun eğer biri birini şikayet ettiyse ve mutelendiyse o adam aynı partiye defalarca ve üst üste denk getirmenin bir anlamı yok bunun ne video kaydı olur ne başka birşeyi tamamen saçmalık !

Ries

Yönetici
Game Master

Ceza sistemimizi incelerseniz tekrarlayan olumsuz davranışlarda yaptırımların katlanarak artıp en sonunca kalıcı hesaplama kısıtlaması ile sonuçlanacağını görebilirsiniz.

OBS Studio gibi pratik bir görüntü kaydetme programı ortalama bir bilgisayarda %2 CPU, 260 MB Ram civarı bir kullanıma sahip olduğunu belirtmek isteriz.

8 oyuncunun girmiş olduğu etkinlik haritasında AFK kalan oyuncu dışında 7 kişinin olumsuz davranışı bize raporlama şansı vardır.

Oltayla etkinliği tamamlayan oyuncular için ve küfür gibi durumlarda ekran görüntüsü ile bildirmeniz yeterlidir.

Daha önce Blood Valley etkinliği için eklenen koruma sistemi, normal oyuncuların oyun deneyimini etkilediği geri dönüşleri nedeniyle revize edilmiştir. İlerleyen zamanda benzer bir sistem, etkinlikler genelinde uygulanabilir hale getirilebilir.

Blood Valley etkinliği için getirilen "Etkinlik bölgesinde grubunuzda en çok Battle Point kasmış kullanıcının %5'i kadar Battle Point kasmış olmanız gereklidir" maddesi, AFK oyuncuların veya itirazlarda bulunan oyuncuların önüne geçmek için alınmış bir önlemdir.

Crystal Fortress etkinliği için uygun olmayan bu ve bunun gibi özellikler için ilerleyen süreçte alternatif çözümler düşünülebilir. Ancak, raporlama fikrinin uygulanması personel iş yükünde önemli bir artışa neden olacağından, bu konuda daha fazla çalışma yapılması gerekmektedir.

Bu süreçte destek bileti üzerinden bu tür olumsuz davranış sergileyen oyuncuların bildirimlerini tarafımıza gerçekleştirmenizi bekliyor olacağız!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt