Cflere gele Bpler Hk

GaeukoHontza

Üye
10 cfnin 9nda 2 tane bp geliyor ne heal atıyorlar ne cc alıyorlar bu oyun sadece para kasmakmıdır sizce aralarında kalkan takıp takıma yardımcı olan bpler var onlar hariç alayı atak oynayıp takımlara kaybettiriyor bir çözüm bulun lütfen bu bpler 8e 8 kendi aralarında kapışsın sabahtan akşama kadar farm farm farm event iğne deliği bırakmıcak şekilde heryerdeler lütfen çözüm

birol2003

Üye
Ben o kalkan takan priestlerdenim, afk kalanları buradan yazmak, discordtan yazmak yada ticket atman çözüm değilmiş, video çekip şikayet edecekmişsin başka türlü işlem yapmıyorlar.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Ben o kalkan takan priestlerdenim, afk kalanları buradan yazmak, discordtan yazmak yada ticket atman çözüm değilmiş, video çekip şikayet edecekmişsin başka türlü işlem yapmıyorlar.

Evet Forum veya Discord üzerinden şikayetlerinizi bildirmeniz fayda sağlamaz.
Destek bileti oluşturarak daha hızlı çözüm yolu bulabilirsiniz.

Alkoer

Üye
Ben bu ara bp yi bırakıp warriora geçtim. Pre yok bp yi int-db yapamadığım için warriorla giriyorum cfw ye. 2 tane bp aynı dediğiniz gibi partiye geliyor. Ve int-db olmadıkları için partiye gram yardımları olmuyor. 2k tekli heal atıyor. Bide üstüne ben warriorla gelen dmg ye dayanamazken beyfendiler atak yapmaya kalkıyor. Ve malum cfw yi kaybediyoruz.

Witch_King

Üye
Ellerinde tokmaklar. Çıplak halde yeşil yeşil dolanıyorlar. Hem de öyle bir cesaretleri var ki. 1 partynin içine girip pata küte ona buna bilinçsizce saldırıyorlar. Sonra tek yiyip kalkıp hiç ders almamış gibi aynı hareketlere devam. Birine heal atmak onların kitabında yoktur. Hedefe kitlenen aslan gibi sadece dümdüz koşup atack yaparlar.

Crafter DendroctonuS

Üye
tüm cf lerde asaslar gelio ben bp oynuyorum. asaslar arkada dur cure calıs diyor evet deli gibi cure çalışıyorum ama bir problem var. asaslar BUFF SC yok , AC SC yok. CURE CD de iken KENDİ CURESİNİ ALMAYI BİLMEZ sadece kaçar ve geberir sonra suçu bp ye atar sizde busunuz kardeşim kbl edin

Cabbar34

Üye
bp ye bir kısıtlama şart oyunun % 90 ı bp neredeyse bi düzenleme gelmeli nerf gibi bişy.
dungeon giriyorum ben okcu 7 bp
exp kasıcam bütün pt ler sadece bp
farm atıcam heryer bp :D
etkinlik giriyorum bp

bpbpbpbppbp

bp online :D

gb yükseldi sayıları artar dahada bunların
yanlız senın şu sitemlerınden dolayı okcu acıyım dedım vede açtım..bp prest ıle farmladıgım slotu darma duman ettım 3lu 5lı ıle ....slotun cıkmasını beklıyorum yetmıyor çift slot donuyorum....sen neye istinaden bp en guclusu dıyosun anlamıs degılım.vede bu okcu 59 lvl ful gorev ıtemlı..nerf yıyıcekse okcunun 3lu 5lı sı nerf yemelı..akıl almaz sekılde slot kesıyor..

mmtakiff06

Üye
Haftada 3 kez , günde 3 kez , sabir ve piskoloji durumunuzu ölçebilirsiniz. Etkinliğe gir kanser modu aç

Powerslave

Üye
Valla şu anda bp farm partileri değil okçu farm partileri moda oldu.

presto_86

Üye
40 gün sonra ilk kez cf ye girdim 20 saniyede partimin hepsi çıktı yönetime de yazdım çok dengesiz geliyor partiler sc ler boşa gidiyor diye girmiyordum doğru yapıyormuşum

Digital

Yönetici
Game Master
40 gün sonra ilk kez cf ye girdim 20 saniyede partimin hepsi çıktı yönetime de yazdım çok dengesiz geliyor partiler sc ler boşa gidiyor diye girmiyordum doğru yapıyormuşum
Merhaba,

Etkinliklerin hepsinde job kontrolu mevcut.Odalara her sınıftan 2 kişi olacak şekilde dağıtım yapılıyor.Yeterli warrior ve mage kalmadı diyelim kalan odalarada priest ve asaslar bu oranla dağıtılıyor.

Sistemsel herhangi bir sorun yok.Sadece oynamak için assasins ve BP tercih edenler yoğunlukta.

İyi forumlar.

presto_86

Üye
Merhaba,

Etkinliklerin hepsinde job kontrolu mevcut.Odalara her sınıftan 2 kişi olacak şekilde dağıtım yapılıyor.Yeterli warrior ve mage kalmadı diyelim kalan odalarada priest ve asaslar bu oranla dağıtılıyor.

Sistemsel herhangi bir sorun yok.Sadece oynamak için assasins ve BP tercih edenler yoğunlukta.

İyi forumlar.
Anladım teşekkür ederim açıklamanız için nedense ben bu oyunun cf sinde hiç kazanamıyorum protean ırkından kaynaklanıyor sanırım

Genci

Üye
Bir bp oyuncusu olarak her etkinliğe int dönüp skillerimi ihtiyaca göre veriyorum. Yine bir atack priest oynayan biri olarak eğer her sınıftan 2 kişi olacak şekilde dağıtım yapılıyorsa priestleri atack özzellekleri kapansın ya gerçekten sıkıldık support oynayabilecek kaç clas var oyunda farm yapmak isteyen çıkınca sabahlara kadar yapsın ama party olarak girilen bir etkinliğe uyum sağlansın lütfen aylardır aynı hikaye devam ediyor. Bende bp oynuyorum ama kazanabilmemiz için support oynamam gerekiyor bunu algılayabiliyorum. Oyundaki bp düşmanlığının en büyük nedenlerinden biri bu sanki farm a devam ediyorlarmış gibi cf ye gidikleri gibi zr yapıp ölüp geliyorlar. Party etkinliklerde sınıf main özelliğini kullanıcak şekilde sınırlandırmalıdır diğer oyuncuları rahatsız etmek sadece afk kalarak olmuyor yine bu yapılan da diğer oyuncuların oyun zevkini baltalamak oluyor.

HARE

Üye
Aylar oldu, dön dolaş aynı şeyleri konuşuyoruz. Devşirme bir sınıfla hâlâ içeride harikalar yaratabileceğini düşünen arkadaşlar var ki ne acıdır bunların çoğu da bilinen isimler... Zaten 2 priest var; birisi attacker olduğunda o support ihtiyacı nasıl karşılanacak anlamıyorum. Sözde binlerce liralık karakter dizmişsin içeride seni ekmek ediyorlar yahu şöyle bir senaryoda etkinliğe girmeye utanırdım ben.

JohnPlane

Üye
Oyun zaten BP Priest online a dönüştüğü için artık bp ler bile birbirinden şikayet eder hale geldi :D

HeaveN

Üye
Şuan Kristal Süper eskiden şikayet bende ederdim, Şuan gerçekten dengeli geliyo her JOB ' 2 şer kişi geliyor

Güzel yanı np kasınca diğer kristal eşleşmede senin denginde güçlü adamlarla oynuyosun.

1 haftadır hep kazanıyoruz bazen 2 3 kere yenildimiz oluyor oda takım gelen adamlar kaynaklı direk dalması dolayı kaybedebilirsin.

Alkoer

Üye
2-2-2-2 dağılım geliyor iyi hoş güzel. Ama 2 priest arkadaş ta bp gelirse malubiyet kesin gibi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt