Cfw Etkinliğinde Afk Oyuncular Içın Öneri

0TT0MAN

Üye
merhabalar,

hemen hemen her etkinlikte 1 veya 2 afk oyuncu denk geliyor ve insanı oyundan soğutuyor afk oyuncu yüzünden takım zaten 7 veya 6 kişi kalıyor ve mücadele etmeye calışsakta netice hüsran oluyor ticket attıgımızda ise 180 saniye 3 dk bir video istenmekte işlem yapılabilmesi için zaten afk oyuncu varken 1 kişide video almaya kalktığında 3 dk boyunca mücadele başlamadan bitmiş oluyor.

öneri olarak ticket attım ama burayada yazmak istedim belki fazla ticket atılırsa yönetim tarafından aksiyon hızlı alınır.

party barında afk oyuncu ıcın 1 sag tık gelse ve afk seklinde party üyelerinin tamamına bir oyalama acılsa daha iyi olmazmı hem hızlı aksiyon alınır hem afk oyuncular etkinliklere giremez

Nisshe

Üye
AFK oyuncuları tespit etmek ve onlara karşı hızlı bir aksiyon almak için en etkili yol elimizde bir kanıt olarak yaptırım uygulamaktadır. Uyguladığımız cezalar caydırıcı niteliktedir. Aldığınız 180 saniyelik video kaydında sürekli olarak AFK kalan oyuncuyu çekmenize gerek yoktur. Kısa bir süreliğine oyuncuya çekmek ve Can ve Mana barının oynamadığını görmek bizim için yeterli bir kanıt olacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt