CFW Ödülleri Elit Chest - Gold Chest

Maximiliantr

Üye
Sayın Oyun Yöneticisi,

Ben, oyununuzdaki son güncellemeden sonra yaşadığım bir sorun hakkında yazmak istiyorum. CFW 75 level ile ödüllerinin değişmesi etkinliği, oyunun en sevdiğim etkinliklerinden biri olan CFW'yi baltaladı. Bu etkinliğin verdiği 25 milyon Exp cazip gelebilir, ancak verilen Elite Chest, oyunun başından beri değersiz ve kimsenin gözünde önemli olmayan bir kutu olarak bilinmektedir (değersiz).

Oyuncu topluluğu olarak, Elite Chest'in bu etkinlikte ödül olarak sunulması, oyuncuların CFW etkinliğine olan ilgisini azaltacağına inanıyorum. Yaptığınız bu değişikliklerin, oyuncuların deneyimini olumsuz yönde etkilediğine inanıyorum ve oyuncuların CFW etkinliğine katılımının azalmasıyla sonuçlanabileceğini düşünüyorum.

Sorunun çözümü için, Elite Chest'in yerine daha değerli bir ödül sunmanızı veya etkinliğin yapısını değiştirmenizi öneriyorum. Bu, oyuncuların ilgisini geri kazanmanıza yardımcı olabilir ve oyununuzun genel deneyimini iyileştirebilir.

Teşekkür ederim, zamanınızı ayırdığınız için minnettarım.

Saygılarımla,

charmeloon

Üye
Sence oyunda kac tane 80 level adam var? Bu guncelleme neden gelmis olabilir? Gold chest isteyen Premium, row ve pot satin alip 80 olsun zindanla 80 olmayi beklemesin.

Maximiliantr

Üye
Sence oyunda kac tane 80 level adam var? Bu guncelleme neden gelmis olabilir? Gold chest isteyen Premium, row ve pot satin alip 80 olsun zindanla 80 olmayi beklemesin.
Belki de ileride bu düşünülebilirdi. Oyunun en büyük savaşlarında 1000 sayıya ulaşan oyuncuların kazandığı Elite Chest'in değersiz olduğu düşüncesi, ödülün gerçek manada karşılık vermediğini düşündürüyor. Örneğin, herkesin 85 seviyede olduğunu düşündüğümüzde, ileride getirilen 50 milyon XP'in de pek bir yararı olmayacak gibi görünüyor. Aklımda bulunan çözüm, ne olursa olsun ödüllerin aynı kalması, ancak aradaki farkın alınan fazla XP olabilmesidir. Ancak, bu yama ne yazık ki oyuncuları düşüncenize sürükledi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt