CFW ve BVW lerde Rank sistemi gerekliliği

priesttt

Üye
Irklar arasındaki dengesizlik bir yana bir de rank sistemi gelmesi gerekiyor. Her savaş kazanıldığında ve kazanılan np puanına göre bir rank sistemi oluşturulması gerekir. Bu puanlama sistemine göre mümkün olan en iyi rekabet ortamı oluşturulursa en azından 500 - 1500 gibi komik score ile savaş bitmez.

birol2003

Üye
Irklar arasındaki dengesizlik bir yana bir de rank sistemi gelmesi gerekiyor. Her savaş kazanıldığında ve kazanılan np puanına göre bir rank sistemi oluşturulması gerekir. Bu puanlama sistemine göre mümkün olan en iyi rekabet ortamı oluşturulursa en azından 500 - 1500 gibi komik score ile savaş bitmez.
Şahsen ben bu eşleştirme sisteminin mantıklı ve adil yapıldığını zannetmiyorum, tamam diyorlar bp ve lvl e göre eşleştiriliyor diye ama inanın pek inandırıcı değil, hatta hiç inandırıcı değil, sanki sıradan oyuncu ıd ilerine göre liste yapılıp eşleşiyor sistem, random bir yapı olsa hep aynı kişiler hep aynı kanallarda eşleşmez. Lucky etkinliğinde de aynı durum vardı, aynı kişiler birden fazla ödül alıyordu.

Bir koder bir sistem yapmış ama içeriği sadece teoride, realde söylenenle oluşan birbirini tutmuyor, saç baş yolmak yerine olduğu gibi kabulleneceğiz yada hiç etkinliklere katılmayacağız, zaten EYT yasasıda çıktı :) kafam rahat.

Şaka bir yana çok uzman bir yazılımcı değilim ama, şu yapılanları eleştirecek kadar üç beş bilgim var, biraz eski kafalıyım ve sabit fikirliyimdir ama inanın şu RNG sisteminiz gibi bu eşleştirme sisteminizde çok vasat durumda, kimsenin ekmeği ile oynamak haddime değil ama biraz daha paraya kıyıp bir koder daha ekleyin yapınıza.

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Etkinliklerdeki oyuncuları sezon puanı(SAĞ BP) miktarına göre toplamaktadır.Yazılımsal bir sorun mevcut değildir.

İyi forumlar.

birol2003

Üye
Merhaba,

Etkinliklerdeki oyuncuları sezon puanı(SAĞ BP) miktarına göre toplamaktadır.Yazılımsal bir sorun mevcut değildir.

İyi forumlar.
Sevgili @Digital pazar günü ayın ilk günü olması nedeni ile sağ bp puanı sıfırlanacak yada pazartesi, biz pazar bw yada çarşamba bw sinde sistem sizin dediğiniz gibimi yoksa değilmi açıkça göreceğiz inşallah sizin dediğiniz gibidir, sıfırlanma sonrası yine aynı dengesiz eşleştirme olursa biz yine burada olacağız.

birol2003

Üye
Evet sevgili @Digital BP ler sıfırlandı, sizin dediğiniz gibi değilmiş olay bugün CF de gördük yine eskisi gibi 4 priest 4 okçu içimizde 62 lvl 2 oyuncu ?

Şu işin aslı nedir söylermisiniz neye göre gurup yapıyorsunuz neye göre eşleştiriyorsunuz ?

Powerslave

Üye
ne zaman CFW girsem 4 priest 4 asas ya da okçu oluyor. Bıktım o yüzden girmiyorum artık

Lady

Üye
Sadece sağ bp ye bakıp 70 üstü oyuncuların arasına 2 tane 60 lvl atıp sonra da doğrusu budur demek bence hiç mantıklı değil.
Cevap olarak da bpnizi yükseltirseniz daha iyi partilere denk gelebilirsiniz diyorlar dalga geçer gibi. Diğer türlü 60 lvl oyuncular etkinliklerde yer bulamıyormuş.
BULMASIN ARKADAŞ GİTSİN LEVELİNİ ARTIRSIN ya da VARSA BAŞKA 60-65 LVL ARASI OYUNCULAR ONLARLA EŞLEŞSİN. :mad:

Vision

Senior Moderatör
Sadece sağ bp ye bakıp 70 üstü oyuncuların arasına 2 tane 60 lvl atıp sonra da doğrusu budur demek bence hiç mantıklı değil.
Cevap olarak da bpnizi yükseltirseniz daha iyi partilere denk gelebilirsiniz diyorlar dalga geçer gibi. Diğer türlü 60 lvl oyuncular etkinliklerde yer bulamıyormuş.
BULMASIN ARKADAŞ GİTSİN LEVELİNİ ARTIRSIN ya da VARSA BAŞKA 60-65 LVL ARASI OYUNCULAR ONLARLA EŞLEŞSİN. :mad:
Sadece 60 seviye oyuncular değil, aynı şekilde sizlerde etkinliklerde yer bulamayabilirsiniz. Eğer son odalara kaldıysanız mecbur olarak karma sistem yapılıyor, aksi halde etkinliğe hiç giriş yapamayacaksınız.

Pitou

Üye
Merhaba,

İyi forumlar.
Bir tarafa 3party mage , diğer tarafa 1 party mage verildiğinde otomatikman savas kaybedilmis oluyor. Rank sistemininde sorunlari var. Mage üstünlüğü olan savasi kazaniyor.

Lady

Üye
Sadece 60 seviye oyuncular değil, aynı şekilde sizlerde etkinliklerde yer bulamayabilirsiniz. Eğer son odalara kaldıysanız mecbur olarak karma sistem yapılıyor, aksi halde etkinliğe hiç giriş yapamayacaksınız.
O zaman bp aralığını genişletirsiniz. Karma sistem diye aykırı bir parti kurup oyuncuların oyun deneyiminin kalitesini düşüreceğinize hiç almaması daha iyidir.
Etkinliğe alsın da gerisi önemli değil ile oluşturulan sistem yine de mantıklı gelmiyor. Keza bu level düzenlemesini gelen ticketlar sayesinde, nasıl battle points sistemini getirdiyseniz onu da getireceksiniz zaten. Ama ben bunun gibi basit bir şeyi neden baştan ön göremiyorsunuz anlamıyorum.

Son düzenleme:

Powerslave

Üye
Ey yöneticiler ben niye istisnasız her cfw girdiğimde 4 priest + 4 asas (okçu) ile aynı partiye düşüyorum???

Alkoer

Üye
Ey yöneticiler ben niye istisnasız her cfw girdiğimde 4 priest + 4 asas (okçu) ile aynı partiye düşüyorum???
75 priestle db dönüp sc basıp giriyorum. 4 priest 4 okçu geliyor.

67 warriorla girdim 700bp si var 2-2-2-2 çok güzel parti geldi. Ama malesef priestlerimiz buffer bp :S priestlerimiz db olsa içinden geçerdik karşı takımın.

Powerslave

Üye
Bir kere olur hadi hata var dersin, 6-7 defa olunca isyan ediyorum artık. Ben pk partisi olan bir klanda değilim, cfw’de bp kasabileyim ki bw’de bp sınırı olduğunda giremediğim için üzülmeyeyim. Ama YOOOOOK 4 priest 4 asas girmek zorundayım. Hani karşı partide aynı olsa neyse ama adamlarda warrior da var mage de var. DÜZELTİN ŞU EŞLEŞME PROBLEMİNİZİ ARTIK

Powerslave

Üye
saçmalık.PNG

vallahi yetti artık bugün de aynı şey. neyse ki bu sefer azıcık iyi bir takımımız vardı da 50-48 kazandık zar zor. O da bana heal atın içlerine dalıp dağıtacağım hepsini diyip dağıtmasam olmazdı :D karşı takımda warrior-mage-okçu-db-buffer herşey vardı. cidden bu eşleştirme sistemine acil bir el atılması lazım. çekişmeli olmuş işte ne güzel demeyin 10 karşılaşmadan 1 tanesi çekişmeli oldu gerisi büyük bozgun

Powerslave

Üye
dün de 4 priest 4 asas girdik. Şu eşleşmeyi “herkes” girsin diyerek saçma sapan hale getirdiniz. BP’si az olup da geç tıklayan girermesin ben razıyım. Sırf bizim ırkda (protean) priest ve asaslar fazla diye yeter çektiğimiz bu çile.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt