ÇÖZÜM Charlar Clanı Ve Clanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafcang

Yeni Üye
Merhabalar bizim gibi bu oyundan nasibini almaya çalışan arkadaşlar,
Biz 8 arkadaş olarak exp işimizi bitirip sabahları farm aksamlarıda pk atalım kafasında oynamaya çalışan bi ekibiz. Ama malesef sabah farm bu arkadaşlar yüzünden imkansız oluyor.
Hadar 3-4 bu arkadaşların garip şekilde çoğalması ile başa bela olmaya başladı. Elimizdeki itemler gayet güçlü olmasına rağmen adam 64 65 lvl charlarla bize ks oturup alıyor.
Makul şekilde ks olduğunu düşünmüyorum. Makrodan reportlamamıza rağmen herhangi bir geri dönüş gözleyemedik. Hoş slot bizde tüm gücümüz ile çarpışıyoruz. Fakat bu adamların makro olduğuna yemin edebiliyorum ispatlayamıyorum. Lütfen bu 2 çetenin çökmesi için gerekli deteği yönetimden bekliyoruz. Teşekkürler

Nisshe

Üye
Merhaba yaşadığınız durumda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Kill Steal diye adlandırılan KS oyunun bir parçasıdır MMORPG tarzındaki oyunların amacı Güçlenerek rakiplerinizi yenmektedir. R.O.W Assistant açıldığında skill bar kitlendiğinden skill bar'a hiç bir şekilde oyuncular erişim sağlayamaz. İllegal bir durum olduğunu düşünüyorsanız oyun içinden veya websitemiz üzerinden ticket açarak oradan iletişimde kalmanız daha sağlıklı olacaktır. Forum kanalımız üzerinden herhangi bir İstek / Öneri / Şikayet alınmamaktadır. Ekstra olarak belirtmek isterimki Discord/Forum gibi herkese açık olan kanallarımızda Oyuncu adı Klan Adı geçirmek yasaktır. Aşşağıda belirttiğim link üzerinden Destek biletinin nasıl oluşturulduğunu inceleyebilirsiniz. İyi oyunlar dileriz.

Destek Bileti Nasıl Oluşturulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt