Chestler çok kötü

Unbeatable

Üye
Az önce bir video daha izledim düzenli olarak kutu videolarını izliyorum kazandıkça kendimde kırıyorum arkadaş 115 tane royal chest kırdırıyor 1 tane bile değerli birşey yok çıkan şeyler dalga geçer gibi içine imperial zırhlar bile eklenmemiş bu kutulara acil düzenleme şart.

Lady

Üye
Kutularda her eşyanın bir oranı var. O yüzden çoğu zaman en yüksek oranlı eşyalar düşüyor.
Örn: Priest ve mage elite zırh. Üvey evlat gibi hep bu ikili düşüp duruyor. Sanırım %75 falan oranı bu eşyaların böyle olduğuna göre.

GrejuwalTRl

Üye
+60 adet Royal chest kutu kırdım. Yaklaşık 2 ay önce o zaman tanesi 29 30 m civarlarındaydı. Sonuç 1 tane epic takı bile atmadı atan 1 hatred 1 mino 1 swiftness pendant alayı olduğu gibi çöp

bRT E

Üye
Neden öyle diyorsunuz 74 Lv karakterim var bir keresinde Bluewing çıkartmıştım. Bence sistem güzel çalışıyor.

Lady

Üye
Neden öyle diyorsunuz 74 Lv karakterim var bir keresinde Bluewing çıkartmıştım. Bence sistem güzel çalışıyor.
Bak şanslı olanda varmış. Neyse ki benim için sorun çözüldü. Kutuyu direkt satıyorum alan kimse hayrını o görsün, varsın o zengin olsun. Hiç de stres yaşamıyorum artık.

Powerslave

Üye
çok iyimser bir tahmin :) ne 10.000'i? milyar üzerinde bir yüzü olan bir zar, belki de sınırsız

DeadLegion

Üye
RNG Denilen sistem bir çok oyunda var zar tutsa bile oyuncunun zarını tutar :)

Oyundaki bütün eşya düşürme şansı RNG olarak belirlenmektedir.
Eşya düşürme belirli bir sınıra geldiğinde drop oranının düşmesi gibi bir durum mevcut değildir.
Gün aşırı olarak eşya düşürme oranları sistem tarafından otomatik olarak değişkenlik göstermektedir ve bu makas aralığı fark edebileceğiniz düzeyde değildir.
RNG nasıl oluyor diye soruyorsanız 1000 yüzlü bir zar düşünün ve yaratığı her kestiğinizde drobun olduğu yüz denk gelmediği sürece istediğiniz drobu alamayabilirsiniz.
Eğer şanslıysanız kısa aralıklarla eşya düşürebilirsiniz değilseniz günlerce bile sürebilir.
Rng olacak onu biliyoruz. Ama 1/100 de rngdir 1/10 da. Ancak biri yuzde 1ken digeri yuzde 10dur ve degerli item alma sansi daha fazladir. Kutuya 100 tane item koyup rng denen seyi arsa cikaracaginiza ve oyuncuyu dibi gorunmeyen dereden gecireceginize 10 tane ya da 20 tane koyarsiniz. Kutunun icinden cikabilecek itemlerin adini da kutunun ustune fareyi getirdigimizde cikan info kismina koyarsiniz kutu kirdirmak isteyen oyuncu ona gore kirdirir. Herseyin belirsiz oldugu boyle bir oyun daha gormedim. Upgrade yapiyoruz basari orani belirsiz. Kutu kirdiriyoruz icinden cikabilecek itemler belirsiz. Oyuncuyu bu kadar belirsizlikle bezdirmeyin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt