Chicken Respawn Süresi...

wrmaster

Üye
Dorion üzerinde 10 tane chicken çıkan bölge var. Her bölgede 3 adet tavuk çıkıyor ve bu tavuklar 30 dk da bir respawn oluyor. Yani bu demek oluyor ki 6 kanalda toplamda yarım saatte 180 tane yumurta girmiş oluyor oyuna, raw chicken için tamam ama yumurta için sizce bu süre biraz abartı olmamış mı ? Sizce Aşçılık mesleği tamamen bitmiş olmayacak mı bu şekilde. Oldu olacak sütü de kaldırın npc den inek keselim yarım saatte bir sütü de onlardan çıkartalım artık günde 1 tabak yemek pişiririz. Buna bir el atılmasını istiyorum teşekkür ediyor iyi çalışmalar diliyorum.

MEHMETHAN

Üye
Craft benim için tam bir hayal kırıklığı oldu. Nedense bir türlü ilerleyemiyorum. Bir bakıyorum adam pazara 10 bin adet mısır patates koymuş. Arkadaş hangi ara nereden topladın bu kadar mısırı yumurtayı. Ya biz bu işi bilmiyoruz yada bu işte bir dakka dubara var. Ahçılıkta 4 ile 8 lv arası hiç bir ilerleme yok. Ara yiyecek üretimi koymamışsın. Yada bu iş için kafa yormamışsın. Ahçılıkta silah tamiri için de parayla satılan ürünü de çıkardığımıza göre bunla uğraşıp para ve zaman harcamanın ne gibi biz oyunculara faydası olacak? Oyundaki kitlenin hızla oyunda uzaklaşmasını yönetimin 2 eline kafasına koyup biz nerede yanlış yapıyoruzu bir düşünmesi lazım. Oyunu geliştirip satma niyetinde olan ve oyun hatalarını bizlere çözdürmeye çalışan bir anlayış var gibi geldi bana. Muhtemelen bu yorumları yayınladıktan sonra hiç bir eleştireye tahammülü olmayan sabit fikirli mod ve moderatörler tarafından silinecek malesef. Demokratik bir ortamın bile bulunmadığı tartışma platformuında neyi tartışıp neyi düzelteceğiz. Sadece oyuncu aleyhinde ve para babaları için birşeyler yapılıyor. Emek ile bir şeyler yapmaya çalışanlar oyunun gerçek sahipleri malesef göz ardı ediliyor. Ne yazık ki

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt