Christmas Box Ile Alakali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enes1504

Yeni Üye
bu boxtan çikan çorap 100 tane birikince 1 kutu craftlaniyor bu kutunun bir espiri var mi o kadar corabi kasip o kutuyu mu craftlicaz mevzusu bu mu tam anlamadım

Enes1504

Yeni Üye
anlaşilir değil o yüzden buraya yazdim yani amaç o %10 ihtimalle yanan itemleri kazanmak mi yoksa o çoraplari kasıp daha özel olabilecek olan 100 çorapla alinan 1 kutu mu onu anlamadim o kutunun amacı ne yani

NaneliLerry

Üye
Bu kutuyu kıran bir arkadaş içinden %10 ihtimalle çıkan itemlerin +1 olarak geldiğini söylüyor eğer öyleyse yapma zahmetine değmez ki zaten havuzda tonlarca kötü item birikecek mesela 500 adet elite kıyafet 1500 adet heavy plate 200 adet epic silah hadi 50 adette uniq silah olsun ben o kutuyu yapacamda %90 ihtimalle çorap çıkacak %10 ihtimallede +1 item çıkacakta oda uniq olacak hiç gerek yok keşke yandığı hali çıksaydı o zaman bişeye benzerdi.

starboy007

Yeni Üye
Bu kutuyu kıran bir arkadaş içinden %10 ihtimalle çıkan itemlerin +1 olarak geldiğini söylüyor eğer öyleyse yapma zahmetine değmez ki zaten havuzda tonlarca kötü item birikecek mesela 500 adet elite kıyafet 1500 adet heavy plate 200 adet epic silah hadi 50 adette uniq silah olsun ben o kutuyu yapacamda %90 ihtimalle çorap çıkacak %10 ihtimallede +1 item çıkacakta oda uniq olacak hiç gerek yok keşke yandığı hali çıksaydı o zaman bişeye benzerdi.
katılıyorum

Reverentia

Yönetici
Game Master
Öneri ya da şikayetlerinizi oyun içi destek biletinden iletebilirsiniz.

Böylece ilgili departmana iletimi daha hızlı olacaktır.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt