Ciddi Manada Anlamakta Zorlanıyorum

Alkoer

Üye
Arkadaşlar ben craft yapmayan biri olarak gözlemimi aktarayım ; yayıncılara bakıyorum 12+ saat toplama yapıyorlar. Konuda şikayet eden arkadaşlar acaba sadece pazardan malzeme alıp craft yapanlarmı?

Çünkü toplama yapan adam birkaç ek malzeme satın alarak çok ucuza mal ediyor sanki yemekleri.

Son olarak kendi tavsiyem oyun tam sürüm çıkış yapmadan yatırım yapmayın. Yönetim yatırımınıza garanti veremez. Yatırım tercih meselesi hatta kumar olarak değerlendirilebilir.

glaurung

Üye
Arkadaşlar ben craft yapmayan biri olarak gözlemimi aktarayım ; yayıncılara bakıyorum 12+ saat toplama yapıyorlar. Konuda şikayet eden arkadaşlar acaba sadece pazardan malzeme alıp craft yapanlarmı?

Çünkü toplama yapan adam birkaç ek malzeme satın alarak çok ucuza mal ediyor sanki yemekleri.

Son olarak kendi tavsiyem oyun tam sürüm çıkış yapmadan yatırım yapmayın. Yönetim yatırımınıza garanti veremez. Yatırım tercih meselesi hatta kumar olarak değerlendirilebilir.

Yemek için binlerce sipariş geldi çünkü insanlar mevcuttaki %10 xp kağıdı pahalı geldi, herkes de gidip dorionda domates aradı, normalde 100 tane mal kasabilecekken birbirimizle yarıştık 10 tane domates için. Sonra bi baktık %30 xp sc getirildi, dedik ki bari yemek de üstüne basılsın bizi bitirmeyin. Tabii dinleyen olmadı.

Yani konu sadece craftçı da değil, oyunculara karşı da mahcup olduk.

birol2003

Üye
tek sorun capital capital capital

şu oyundaki itemlerin ve gold un ticari değeri olmasa herşeyle bu kadar oynama gereği duymazlar, borsayı manuple edenler gibi sürekli oyunu manuple ediyorlar.

yani sorunun ana kaynağı biz oyuncularız başka kimse değil.

Turin

Üye
Craftın çöp olduğunu vakit kaybı olduğunu anlamışsınızdır umarım.
Aslında çok eğlenceli güzel bi hale getirilebilecek bi şey. Çeşitlendirme konusunda son güncelleme gayet iyiydi. İçerik olarak yine tam dengeli olmamıştı ama halledilebilirdi güncellemelerle. 1 ileri adım atıldı ve para kazanma hırsıyla 3 geri adım daha atıldı. Çöp değildi çöp yapıldı.

birol2003

Üye
Aslında çok eğlenceli güzel bi hale getirilebilecek bi şey. Çeşitlendirme konusunda son güncelleme gayet iyiydi. İçerik olarak yine tam dengeli olmamıştı ama halledilebilirdi güncellemelerle. 1 ileri adım atıldı ve para kazanma hırsıyla 3 geri adım daha atıldı. Çöp değildi çöp yapıldı.
Sürekli parmaklıyorlar, sürekli manuple ediyorlar, yerden toplanan malzemeyi de parmaklıyorlar,

eski parmaklananlar drop rate, upgrade rate, yaratıkların damage hızları, soulbound.

priesttt

Üye
yine iyi koymuş 50k ya çekiyorduk :) row varken bunlar alınmaz nasıl olsa otomatik kasıyor pc, bırak geldiğinde level upsın. Emek yok çaba yok

birol2003

Üye
Oyunda 3 gurup var

1. Grup Karakterlerini ve itemlerini satınalmış kesim, bunlar şimdi Lvl kasma operasyonuna girdiler biraz ks ye, row'a laf ederler ama en az sıkıntılı adamlar, keyifleri yerinde, sürekli pus müşterisi oldukları içinde yönetimin gözbebekleri.
2. Grup tuvalete gitse çıkardığını golda çeviren gurup, günün 3/4 ü makina başındalar bir yada daha çok hesapla, 1. gurubun tedarikçisi konumunda oldukları ve sürekli para kazandıkları için olaylara çok müdahil olmayıp sessiz sessiz işlerini görüyorlar, dolaylı yoldan iyi derece pus müşterisi oldukları için yönetimin yıldızları.
3. Grup Half Core oyuncular, oyunu oyun olduğu için oynayan gurup (aslında orta direk), 2. gurubun pazar müşterisi, 1. gurubun DV deki oyuncakları olup, oyundaki her hataya, her yanlışa ses çıkaran tek gurup, ha seslerini duyuramıyorlar o ayrı konu ne kadar pus müşterisi olsada 1. ve 2. gurubun yanında çerez oldukları için sadece kukladır.

Şöyle bir 5 aylık serüvene dönüp bakın, 3. gurubun hangi isteği yerine getirildi yada işlerini kolaylaştıracak bir adım atıltı, herşey 1. gurup için yapılıyor, 1. gurubu memnun etmek için her şey çok hızlı yerine getiriliyor.

Oyun ilk 5 ay çok hızlı ilerledi ama bu hızla ilerleyeme devam ederse çan eğrisi gibi hızlı düşüşe geçecek gibi görünüyor. Acilen oyununu stabil bir duruma sokmaları ve adaletli bir takım adımlar atmaları gerekiyor domino etkisi başlarsa 2023 zor bir yıl olur roko games için.

Benbu

Üye

Toplama yapanlar yemek yapmak yerine topladığı malzemeleri sattıklarında daha fazla para kazanıyor
örneğin; %7 exp yemeği 2 yumurta 4 domates 1 terağ 1 süt 1 kase totalde 92 k ya üretiliyor 79 k ya pazarda yani günlerce harvesting kasmasan onlarca gb harcayıp cooking kasmasan oyuna yeni başlayıp gidip tavuk kesip 1 lvl de domates toplasan daha fazla para kazanıyorsun

Alkoer

Üye
Para kazanma kısmını siz bilirsiniz. Ama toplayan arkadaş craft lv kasma amacı güdebilir. Ve maliyeti sizin gibi hesaplamadan daha ucuza satar. Ben bu şekil düşündüm.
Toplama yapanlar yemek yapmak yerine topladığı malzemeleri sattıklarında daha fazla para kazanıyor
örneğin; %7 exp yemeği 2 yumurta 4 domates 1 terağ 1 süt 1 kase totalde 92 k ya üretiliyor 79 k ya pazarda yani günlerce harvesting kasmasan onlarca gb harcayıp cooking kasmasan oyuna yeni başlayıp gidip tavuk kesip 1 lvl de domates toplasan daha fazla para kazanıyorsun

priesttt

Üye

aynen şuan ki oyuncular onların gelişmesine büyük bir oranda katkıda bulunuyor, açıkları kapatıyor, dün değerli item 1 2 hafta içerisinde düşüyor, o yüzden tam sürümü beklemeli, tam sürüm geldiğinde fazla dalgalanma olursa sıkıntı. Oyun grafiklerini skill özelliklerini yapmasından daha zor bir iş var ki o da oyunun dengede bulunması oyun matematiği, eşit koşullarda tüm jobların rekabet edebilir şekilde savaşabilmesi. cristall fortness, bloodvalley gibi alanlarda aşırı kolay veya aşırı zor ortamlarda savaş anlamsız kalıyor, iki tarafta bir birine yakın skorlarda olması istenilen durum olması gerekli.

Benbu

Üye
Para kazanma kısmını siz bilirsiniz. Ama toplayan arkadaş craft lv kasma amacı güdebilir. Ve maliyeti sizin gibi hesaplamadan daha ucuza satar. Ben bu şekil düşündüm.
Gayet mantıklı bir cevap ama şunu atlıyorsun lvl kasıp ne yapacak? 10 lvl oldun yaptıgın yemeği zararına satıyorsun sata sata 24 oldun yine yaptıgın yemeği zararına satıyorsun lvl kasmanın anlamı amacı yok, git 1 lvl char ac dorionda domates topla yumurta topla aynı şey bizim aylarımız gitti şuanda

Nafib

Üye
Arkadaşlar bildiğiniz üzere cooking diye bir meslek var;

Bu meslekte dişe değer bir şeyler üretmek için 24 lvl olmak gerekli onun içinde 4 5 m exp kasman gerek
Bu 4-5 m exp için 58 bin tane civarında % 5 exp veren yapmak zorundasın ki sermayenin birazını yaptığın yemeği satarak geri alabilesin o yemek dısında para eden yemek yok

En nihayetinde 10 11 gb toparladın 24 lvl oldun oh dedin artık sermayemi çıkarmaya başlayabilirim % 7 lik yemek yapıp çünkü diğer hiçbir yemek para etmiyor
1-Sonra ne mi oldu % 20 30 luk exp scler geldi e millet neden alsın % 7 lik yemeği?
2- GERCEKTEN ANLAMADIĞIM DİĞER BİR NOKTA
%7 lik exp yemeğini yapmak için
(1 kap 1k) (4 domates 8-10k=36k) (2 yumurta 20-25k=46k) (1 butter 6k) (1 süt 2k)
toplamda 91k yapıyor bu yemekten 1 adet üretmek için, bakın gerçekten küfür edemiyorum ama fotoğrafı koyucam bu nedir ?
zararına neden satar? satacaksa neden 24 lvl olduk? 110k dan satacaksak 20k 20k karla 10 11 gb toplayıcılık yapılarak oluşturulan sermayeyi 7 senede mi çıkaracağız ?
kısacası YAHU NE OLUYOR AKLINIZLA ZORUNUZ MU VAR? ZARARINA NEDEN SATIYOSUNUZ NEDEEEEEEN?
Burda yine fiyat iyiymiş geçen 75 k dan satıyorlardı hagardda

Misanthropicl

Üye
Yahu gerçekten anlamıyormusunuz topladığı malzemeyi satsa 91 k yapıyor 80 e yemeği yapıp satmaya çalışıyor
Veya diğerleri 20 k kar için satılmama riskine giriyor
20 k için 90 k yı riske atıyor al mesela adam 80 e çat diye koymuş diğer yapan herkes 79 a koymak zorunda ki satılsın 1200 küsür koymuş çünkü erimesi zaman alıcak e noldu 20 k kar yapayım derken 10k zarar yaptın olm böyle bişeymi var ben 300 bin tane asparagusu 70-80 bintane yumurtayı bosunamı aradım harvestingi bosunamı zarar etmek için mi günlerce kastım
brom anlamiyorlar anlamiyorlar sikma canini. Ben bunu daha craft kapanmadan daha insanlara anlatiyordum anlamiyorlar. Bizim toplum dinlemez empati yapmaz. Adama zarara satisla yemek satiyorum bu pahali diyor. Ne anlatacaksin bu adama... En temizi oyunu birakmak 3 tane konu actim craftla ilgili bir tanesine tasarimca cevap yazdi yazdigi cevabi anlamak icin 6 arkadas ugrastik cozemedik ne anlattigini, Bu craft sistemi tamamen bastan savma yapilmis. Oyunun hedef kitlesi tamamen farm yapip asgari ucret kasan tipler. Oyunu silip kurtulmak en temizi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt