Öneri Clan kolluklar

Acnologia

Üye
Bununla ilgili bir çalışma geliştirme olursa gayet güzel olur diye düşünüyorum ve ayrıca kişiler pelerin yerine clan ca pelerin taktak dahda güzel bir şey oluşur die dünüyorum cunku herkesde kostum var herkesde pelerin var sahsen Lunaskarmı yosa baska bir ırkmı oldugunu sahsen ben anlamıyorum herkes bir birine benziyor bunun üzerinde dursanız güel bir etki omus olur herkes adına Saygılarımla iyi çalışmalar.

SiyaH

Üye
Bu tarz kısa pelerinler mağazada kişilere özel satılabilir. Lakin clan pelerinleri bunlardan çok daha farklı ve tüm clan oyuncularında görülmeli. Aynı zamanda clan sembolleri unutulmamalı. Grade sistemi olmalı. Mağazadan alınan pelerini kullanan bir kişide clan sembolü yine görünmeli. Bu tarz bir çok şey eklenebilir. Yada şuan ki pelerinler belki deneme amaçlıdır. Mağazada hiç olmamalı clanlar kendileri pelerin tasarımı yaparak clana özel pelerin yapmalı. Mağazada olması çok saçma olur bence.

KENZOO

Üye
+1 Clan sistemi biraz daha özelleştirilmeli uzaktan bakınca bile kimin hangi klanda olduğu anlaşılmalı şu an herkes aynı

Eanxhi

Üye
Bununla ilgili bir çalışma geliştirme olursa gayet güzel olur diye düşünüyorum ve ayrıca kişiler pelerin yerine clan ca pelerin taktak dahda güzel bir şey oluşur die dünüyorum cunku herkesde kostum var herkesde pelerin var sahsen Lunaskarmı yosa baska bir ırkmı oldugunu sahsen ben anlamıyorum herkes bir birine benziyor bunun üzerinde dursanız güel bir etki omus olur herkes adına Saygılarımla iyi çalışmalar.
+1

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt