Clan kurdum 3 gün önce kapattılar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeaveN

Üye
Arkadaşlar 3 gün önce clan kurmuştum 3-5 arkadaş takılıyoduk ..
Bu gün clan ben oyundayken vardı Archaeology yapıyorum sunucu değiştim clan patlatmışlar.

Klan ismi:Archaeology bu meslek severek yaptığım için bunun ismini koymuştum bu isim yasakmı _?

birol2003

Üye
Bu gün clan ben oyundayken vardı Archaeology yapıyorum sunucu değiştim clan patlatmışlar.

Klan ismi:Archaeology bu meslek severek yaptığım için bunun ismini koymuştum bu isim yasakmı _?
crafter diye klan var, justice diye oyuncu bile var niye yasak olsunki

HeaveN

Üye
Benim clanımı nie sildiler ozaman şikayetmi ettiler acaba ? bu isim oyuna ne zararı var clan olarak onu çözemedim madem kapatcak nie 1m aldınız.
parasında değilimde tuhaf şeyler beni buluyo.

HeaveN

Üye
@Porteur öyle sandım dostum silmişler clanı komple yeniden bu sefer arkadaş kurdu bana tekrar kur dedi yok ben daha kurmam
o kurdu bu sefer onun clan girdim

HeaveN

Üye
@birol2003 Ticket attım zaten haber bekliyom merak ettim sebebi eğer yasaksa böyle isimle clan kurmak ondan silinmiştir. cevap gelsin yazarım

birol2003

Üye
@birol2003 Ticket attım zaten haber bekliyom merak ettim sebebi eğer yasaksa böyle isimle clan kurmak ondan silinmiştir. cevap gelsin yazarım
eğer isme takıldılarsa önce justice nickini değiştirtsinler, içinde argo, küfür v.b. baarındıran zibilyontane karakter var önce onlara bir el atılsın.

4Seanz

Üye

Oyundan birden çok sorun var illaki buna sorun bulurlar diye düşünüyorum bi kaç sene sürebilir. Oyunun açıldığı zamandan 7 8 ay olacak crash sorun bulamadı bunada bulurlar elbet tabi diğerlerinden fırsat kalırsa

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Özelden yazdım ancak görmediniz sanırım.

Clanınızı manuel olarak kapattırmayı az önce denettim, tekrar girip deneyebilirsiniz.

Bu arada herhangi bir sorun gözlemlenmedi, bir hata sonucu görünmemiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt