İstek Clandaki oyuncuların online olma durumu

ulutanhuu

Üye
Belki bu kadar sorunun arasında bu isteğim gereksiz görülecektir ve bu konuda benim gibi düşünen birileri var mı onu da bilmiyorum diğer taraftan forumdaki onlarca yorumdan ve dahi konudan oyuncuların isteklerine de pek önem veriliyormuş gibi gelmiyor ancak
LÜTFEN şu clanda olan oyuncuların girip çıkışını haber veren infoları kaldırın, çok merak eden olursa zaten U'ya basıp Clan kısmından kim aktif diye bakar. Bi' pazar kuruyorum yandan yazıları takip edeyim diyorum zırt pırt şu offline oldu bu online oldu yazısı çıkıp duruyor.

washigo

Üye
Bence güzel özellik ama sadece kişinin online olduğunda yazması yeterli. Serverler arası geziyor galiba clandaki kişi. Sürekli şu kişi online bu kişi offline yazıp duruyor.

ulutanhuu

Üye
Bence güzel özellik ama sadece kişinin online olduğunda yazması yeterli. Serverler arası geziyor galiba clandaki kişi. Sürekli şu kişi online bu kişi offline yazıp duruyor.
aynen bari camp gezerken info vermesin adam 9 campı geziyor 18 tane bildirim var yanda sürekli siliyorum iki dk içinde doluyor geri

vuejs

Üye
U Menü de buglu kim online kim offline belli olmuyor. Online kişi offline... Offline kişi online gözüküyo hatta online olsa bile kişiye mesaj gönder dediğinde offlinedır hatası alıyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt