faceeks
Üye

Hepimiz biliyoruz ki oyunca çok fazla solo oyuncu var ve bu oyunu solo oynamak gerçekten her anlamda zor. Gerek boş exp slot bulunamaması gerek death valley'de exp pt bulunamaması solo oyuncular için oldukça zor bir durum.
Dolayısıyla özellikle solo oyuncular için öncelikle exp, pk vb. durumları için daha hızlı ilerlemek adına toxic olmayan, saygı ve sevgi çerçevesinde takım arkadaşları aranmaktadır.
Bu clan tamamıyla solo oyuncuların diğer grup oyunculara yetişebilmesi oyundan soğumaması ve oyunun her türlü aşamasına yetişebilmesi adına kurulmuştur.
Gelmek isteyen arkadaşlar için hemen aşağıya dc linkini bırakıyorum
discord.gg
Öncelikli amacımız saygı ve sevgi çerçevesinde güzel dostluklar kurup, güzel vakit geçirmektir. Bunlar olduğunda zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
İlk aşamada level sınıfı veya job sınıfı olmayacaktır. Daha sonrasında oyunda daha az vakit geçiren yada oyunu bırakanlar olabileceği için eleme yapılabilir.
Umarım solo oyuncuların problemleri bu clan çatısı altında çözebiliriz.
Hepinize şimdikten hayırlı bayramlar diliyorum. Sağlıcakla kalın...
Dolayısıyla özellikle solo oyuncular için öncelikle exp, pk vb. durumları için daha hızlı ilerlemek adına toxic olmayan, saygı ve sevgi çerçevesinde takım arkadaşları aranmaktadır.
Bu clan tamamıyla solo oyuncuların diğer grup oyunculara yetişebilmesi oyundan soğumaması ve oyunun her türlü aşamasına yetişebilmesi adına kurulmuştur.
Gelmek isteyen arkadaşlar için hemen aşağıya dc linkini bırakıyorum

Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
Öncelikli amacımız saygı ve sevgi çerçevesinde güzel dostluklar kurup, güzel vakit geçirmektir. Bunlar olduğunda zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
İlk aşamada level sınıfı veya job sınıfı olmayacaktır. Daha sonrasında oyunda daha az vakit geçiren yada oyunu bırakanlar olabileceği için eleme yapılabilir.
Umarım solo oyuncuların problemleri bu clan çatısı altında çözebiliriz.
Hepinize şimdikten hayırlı bayramlar diliyorum. Sağlıcakla kalın...