client ekranında indirmede sorun yaşıyorum yardım eder misiniz [Çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tosunnpasa

Üye
Arkadaşlar oyunu indirmeye karar verdim. Clienti kurdum fakat indirirken resimde gördüğünüz aşamada takılıyor. sürekli bir miktar indirip en başa dönüyor ve kesinlikle ilerlemiyor. Neden böyle olduğunu anlamış değilim. Şuanda da sadece sunucudan bağlantısı başlatılıyor yazısı var indirme devam etmiyor.
resim_2022-04-15_101951139.png

cihatozpolat

Üye
tüm dosyaları kaldırıp yeniden kurmayı dene bence, ben herhangi bir sorun yaşamadım.

Dilefruz

Üye
Arkadaşlar oyunu indirmeye karar verdim. Clienti kurdum fakat indirirken resimde gördüğünüz aşamada takılıyor. sürekli bir miktar indirip en başa dönüyor ve kesinlikle ilerlemiyor. Neden böyle olduğunu anlamış değilim. Şuanda da sadece sunucudan bağlantısı başlatılıyor yazısı var indirme devam etmiyor. Ekli dosyayı görüntüle 5125
Bu konuyu inceleyin lütfen

GODFATHERPARIS

G
Merhaba, Yoğunluktan dolayı indirmelerde yavaşlamalar yaşanabiliyor. Bir süre sonra Client'i kapatıp tekrar açarsanız kaldığı yerden devam edecektir. Bu süreçte % oranında düşme olabilir fakat dosya sayısı azaldığı için bu % oranı azalmaktadır.

ken7

Üye
bende sırf bu oyunda değil başka bi oyun veya büyük dosya ındırırken mesela chrome'den gene oluyor hocam ya o sayfada kalırsam ( indirilenler ) sayfası ve hiçbir işlem yapmazsam bozulmuyor ama altta başka işlemler yaparsam download sürerken veya ne bileyim bişeyler yaparsam ınternette gezersem indirme bağlantı koptu vs oluyor çok ilginç ya

tosunnpasa

Üye
arkadaşlar sorun internet hızımdaki dalgalanma ile alakalıymış. Benzer sorunu yaşayan arkadaş olursa wifi yerine kablolu bağlantı kullandım ve sorunsuz şekilde indirdim. Yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt