mertbmertjmertk
Üye

arkadaşlar görüntüdeki hatayı neden verior bilen var mı
bugün öylesine launcher tıkladım aynı hatayı vermişti. aç kapa yaptım hata kalktı ortadan
dün yükledim denedim aynı hata yı verdi bugün de yönetici olarak ta açtığımda aynı hatabugün öylesine launcher tıkladım aynı hatayı vermişti. aç kapa yaptım hata kalktı ortadan
dün yükledim denedim aynı hata yı verdi bugün de yönetici olarak ta açtığımda aynı hataMerhaba;
Kapatıp açtıktan sonra sorun devam ediyor mu? Yönetici olarak çalıştırmayı deneyerek aldığınız sonuçları tekrar benimle paylaşır mısınız?
her hangi bir gelişme varmı oyun 2 gün sonra başlayacakKonu hakkında geliştirici ekibe bilgi verildi, yaşanan durum en kısa sürede çözülecektir.
Oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurulum yapar mısınız? Launcher tarafında yeni güncellemeler yapıldı. Eğer sorun devam ederse buradan tekrar iletişim kuralım.her hangi bir gelişme varmı oyun 2 gün sonra başlayacak
Oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurulum yapar mısınız? Launcher tarafında yeni güncellemeler yapıldı. Eğer sorun devam ederse buradan tekrar iletişim kuralım.
Bazı hesaplarda sorun var sanırımserver zone not found hatası alıyorum bende az önce dc oldum cözümü nedir