Çok anlamsız ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1stARCHER

Üye
İyi günler cümleten. Bir oyun bugu bulmuşum farkında olmadan bundan dolayı ban yedim. Şimdi bugu söyliyip kötü niyetli kullandırmak istemediğimden açıklamayacağım. 3.partiden dolayı yedin diye açıklama yapıldı lakin nasıl olduğunu açıkladım 3.parti ile değil zaten anlaşılmıştır muhtemelen. Karakteri zar zor 60 yapmıştım çöp oldu ama madem yapılmaması gerekiyormuş sorun değil ban yesin. Zaten nasıl yapıldığını açıkladım ve muhtemelen fixlenir 1 2 güne ama sorum şu ki yeni karakter açıyorum direk banlanmış oluyor o nasıl oluyor onu anlamadım. Bari onu kaldırabilirseniz çok sevinirim çünkü bu kadar yasaklandırılacak bir konu olmadığını düşünüyorum. Kaldırmasanız bile en azından bir süresi var mı veya ömür boyu mu :) bir bilgi verebilirseniz sevinirim. Malum oyundan yorulmuştum buradan da yasaklandık bari biraz kafa dinleyelim ve oyun gerçekten laptopda çok yer kaplıyor yasaklama kalkmayacaksa uzun süre bari oyunu sileyim laptop rahatlasın. Teşekkür ediyorum şimdiden. İyi çalışmalar.

zardanadamm

Üye
Yanlış bilmiyorsam anakarttan banlama gibi bir durum oluyor elit bir bilgiye sahip değilim yanlıs olabilir. Ama bu banı kaldırmanın yolu var diye biliyorum. bios sıfırlama gibi bişey yapmak gerekiyor sanırım .

karanlik07

Üye
İyi günler cümleten. Bir oyun bugu bulmuşum farkında olmadan bundan dolayı ban yedim. Şimdi bugu söyliyip kötü niyetli kullandırmak istemediğimden açıklamayacağım. 3.partiden dolayı yedin diye açıklama yapıldı lakin nasıl olduğunu açıkladım 3.parti ile değil zaten anlaşılmıştır muhtemelen. Karakteri zar zor 60 yapmıştım çöp oldu ama madem yapılmaması gerekiyormuş sorun değil ban yesin. Zaten nasıl yapıldığını açıkladım ve muhtemelen fixlenir 1 2 güne ama sorum şu ki yeni karakter açıyorum direk banlanmış oluyor o nasıl oluyor onu anlamadım. Bari onu kaldırabilirseniz çok sevinirim çünkü bu kadar yasaklandırılacak bir konu olmadığını düşünüyorum. Kaldırmasanız bile en azından bir süresi var mı veya ömür boyu mu :) bir bilgi verebilirseniz sevinirim. Malum oyundan yorulmuştum buradan da yasaklandık bari biraz kafa dinleyelim ve oyun gerçekten laptopda çok yer kaplıyor yasaklama kalkmayacaksa uzun süre bari oyunu sileyim laptop rahatlasın. Teşekkür ediyorum şimdiden. İyi çalışmalar.
Adamlar sana anakart ban atmış 3. Parti yazılım değil diyorsun bla bla

SvZ

Üye
Dataları dikkatlice kontrol ettiklerini sanmıyorum. Madem illegal bir şekilde oyun oynadığın için ban yedin, foruma bile yazamıyor olman lazım. Forumdan da ban yemeli bu arkadaş.

Aziz

Üye
Bugı görüp, çözümleyip söyleyip, o bugı kullanmamak farklı bir olaydır, bildirdiğin hâlde devamını getirmek farklı bir olaydır. Bu yüzden ne yaptın ne yapmadın sen ve yönetim arasında bilinebilecek bir durum. Ancak devamını getirdiysen ve söylediğin hâlde kullanmaya devam ettiysen evet, ban atılması normaldir. Ancak söyleyip tekrar kullanmadıysan ban zaten atılmaz. Eğer kullanmadığını iddiaa ediyorsan tekrar bildirim at. Detaylıca yaz. Kaldırabilirler. Tek tavsiyem bu olur.

1stARCHER

Üye
Arkadaşlar bilmeden yorum yapıyorsunuz haklısınız ne olduğunu söylemedim. Alakasız yorumlar olmuş :) Yaptığım şeyi bilseniz gülersiniz sadece bundan mı ban yedin artık o dedğiniz ban neyse. Ayrıca svz adlı arkadaş ne tür bir karaktere sahipsin anlayamadım ama senden yorum isteyen olmadı ben diyorum ki ban yiyecek kadar birşey yapmadım sen ne diyorsun, hayatta başarılar sadece okuyan anlamayan kardeşim. Öyle bios sıfırlamaya falan girmem gerek yok oyunu da sildim zaten şimdi. Herkese keyifli oyunlar. Teşekkür ederim ilginize <3

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Aldığınız cezaların sürelerini forum üzerinden değil site üzerinden destek bileti açarak öğrenebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt