Çok sabırsızız çoook..

gkhandnc

Üye
Az bekleyin kaçmıyor zindan orda 1 2 gün herkes bi hevesi alsın sonra doya doya gireriz acele etmeyin
Kullanıcı da haklı tabi istekleri olacak ama işin içine girince öyle olmuyor.Bu şekilde kapsamlı bir oyun yapmak gerçekten uzun zaman ve çok emek istiyor
Oyunun geneli olarak gerçekten çok iyi , ben Knight oynamamış biriyim sırf o çöp grafikleri yüzünden , bu adamlar yapmış gerçekten ve sarıyor oyun.
Parayı basıyım da herkesin önüne geçeyim olayı az da olsa var tabi , mağaza fiyatları biraz yüksek orada bir oynama yapılırsa güzel olur o ayrı.

Macro var mı var çoğunlukta ama mecbur pc basındaşın , exp party de kullanıyorsun , sonuçta klavye tuşuna basmanın da bir ömrü var.Koxp gibi bot kurup 15 20 pc bırakıp gidiyim diye birşey yok , taxiciliğide kaldırdılar birde şu küfürbaz haydolar için küfür report sistemi getirilirse güzel olacak
Herkes klavye başında delikanlılık yapıyor.
Birbirine ahkam kesme peşinde.
Ben 33 yaşındayım 15 20 yaşında çocuklarla uğraşmak istemiyorum.15 20 yaşlarında her çocuk da aynı değil tabi 40 yaşında adamdan daha olgunları da çıkabiliyor.
Genel olarak bizde o yaşlarda biraz ergenlik yapıyorduk ama şimdikiler biraz abartıyor :)
Ama savaş alanlarında macro pek işine yaramaz kimsenin , orada tecrübe ve oyun bilgisi gerekli.
Diyeceğim açılan form konularına bakıyorum da en ufak bir şey için konu açılmış.
Biraz sabredelim zaten yapımcılar emin olun bizim yaşadığımız sıkıntıyı çoktan görmüş düzeltmeye başlamış oluyor.
Buraya fazladan konu açmak , da sadece çalışanları yormaktan başka bir işe yaramaz.
Herkese bol keyifli oyunlar.

mmtakiff06

Üye
aynen öyle sabahtan beri mob yok kasmalar donmalar laglar özellikle koşular değiştirildi berbat bir güncelleme !

gkhandnc

Üye
Hocam bundan bahsediyorum işte , bu günde olmayı versin.
Elbet düzeltmek için uğraşıyorlardır , onlarda farkındadır.
Düzeltince zaten hemen patch atacaklardır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt