Çoklu Bilgisayar Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

31G

Yeni Üye
Bu forumu yönetimden biri okuyor mu bilmiyorum konularda kimsenin cevabı yok. Bir öneride bulunacağım.

Herkes 8li farmerlardan şikayetçi. Zaten farm işinin row ile olmaması gerekiyor. Elle, emek verilerek yapılması gerekiyor.

Tüm row kullanılabilen camplarda drop olmasın. Sadece coin atsın. Onun da oranı düşürülebilir.

Örneğin Haggard 1-2-3 ROW olmasın ancak droplar açık olsun. Haggard 4+ ROW olsun fakat drop olmasın, coin oranı %25-50 düşürülsün gibi..

Zaten ROW sadece exp için olmalıydı...

nicolayfc

Üye
Death valleye günlük alınabilen bi görev eklensin, 20 kill görevi gibi, bu görevi yapabilenler bi materyel verilsin, bu materyeli ROW slotuna eklenebilir bi özellik olmalı, bu eşya olmadan ROW ile atak yapan karaktere kutu coin verilmemeli alsana çözüm, tek bir adam 8 pc sini her gün death valleye götürüp 20 kil alamaz, kaldı ki 8 pc ile yetinmeyip 32 ve üzeri pc lere sahip kişiler var.

Kzika

Üye
Ben anlamış değilim kardeşim eski zamanlarda MMORPG oyunlarda bu tarz ROW du falan filan tarzı hiç bir şey yoktu herkes efendi gibi eli ile farmını yapıp emek ile kasılırdı her şey .. Şimdi moda olmuş ROW afk farm o şu bu , el ile yapılan farmda oyunun anlamıda mücadele kısmıda çok daha anlamlı ve değerli olacak tabii ki bu yönetimin işine gelmeyeceğini düşünüyorum sonuç olarak ticari bir platform :)

• Beğen
Tepkiler: 31G

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Çoklu PC kullanımı herkes tarafından serbesttir ve şu anda herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır
İllegal bir durum olduğunu düşünüyorsanız, kanıtlarıyla birlikte bir bilet açabilirsiniz.

Ayrıca öneri / istek / şikayet bölümü forum üzerinden değil sadece destek bileti üzerinden ilgili birimlere iletilmektedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt