Connect Failed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Patra

Üye
Merhaba, dünden beri yan karakterime giriş yapamıyorum. Birinci karakterime giriş yapabiliyorum, hiçbir problem yaşanmıyor, ancak ikinci karakterime girmeye çalıştığımda " Connect Failed or oyun sunucuları şu an bakımda. Lütfen yakın zamanda tekrar dene. " şeklinde bir uyarı alıyorum. Forumda araştırdım, birkaç kişinin daha başına gelmiş, bir moderatör arkadaşımız kısa sürede düzelir diyor ama dün geceden beri bu karaktere giriş yapamıyorum. Karakterimi bıraktığım Channel mı kapandı, o channelda mı güncelleme var? Channel channel mi güncelleme oluyor, bu tarz saçma sapan bilgi kirlilikleri var. Bu konuya da, karakterlerimize neden böyle şeyler olduğuna da bir cevap verirseniz dikkat ederiz. Yetkililerden cevap bekliyorum.

JacobLorie

Üye
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ana karakterime giriş yapamıyorum. Denediğimde "Connect Failed or Oyun sunucuları şu an bakımda. Lütfen yakın zamanda tekrar dene." hatasıyla karşılaşıyorum. Ama yeni bir karakter oluşturup onunla giriş yapabiliyorum. Benim gibi bu sorunu yaşayan 2-3 arkadaşım daha var.

Dilefruz

Üye
Merhaba, dünden beri yan karakterime giriş yapamıyorum. Birinci karakterime giriş yapabiliyorum, hiçbir problem yaşanmıyor, ancak ikinci karakterime girmeye çalıştığımda " Connect Failed or oyun sunucuları şu an bakımda. Lütfen yakın zamanda tekrar dene. " şeklinde bir uyarı alıyorum. Forumda araştırdım, birkaç kişinin daha başına gelmiş, bir moderatör arkadaşımız kısa sürede düzelir diyor ama dün geceden beri bu karaktere giriş yapamıyorum. Karakterimi bıraktığım Channel mı kapandı, o channelda mı güncelleme var? Channel channel mi güncelleme oluyor, bu tarz saçma sapan bilgi kirlilikleri var. Bu konuya da, karakterlerimize neden böyle şeyler olduğuna da bir cevap verirseniz dikkat ederiz. Yetkililerden cevap bekliyorum.
Merhaba,

Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Sunucu bakımlari devam ediyor. Kalıcı çözümler üretiliyor. Bu süre içerisinde kopma/askıda kalma olabilir. En kısa sürede çözülecektir. Mağduriyetten dolayı telafi ödülleri ve etkinlikler yapılacaktır.

Nart

Üye
Aynı sorunu yaşamaya başladım biraz önce. Önce DWden Proteana geçmedim. Sonra kanal değiştireyim dedim olmadı. En son select character denedim bu sefer oyun yüklenirken 'connection lost' alıyorum.

Reborn

Üye
Connect failed hatası bende almaktayım, oyuna giriş yapamıyorum..

supelturaa

Yeni Üye
düne kadar hiç bir şekilde hata almıyordum ama şuan bu hatayı alıyorum ışınlanırken felan sonra oyuna girmek için bildiğin takla atıyorum oyunu sildim yükledim düzelmedi format attım tekrar yükledim gene düzelmedi dns değiştirdim düzelmedi ne yapıcam bilmiyorum kimseden de geri dönüş alamıyorum

BEARFACT

Yönetici
Game Master
düne kadar hiç bir şekilde hata almıyordum ama şuan bu hatayı alıyorum ışınlanırken felan sonra oyuna girmek için bildiğin takla atıyorum oyunu sildim yükledim düzelmedi format attım tekrar yükledim gene düzelmedi dns değiştirdim düzelmedi ne yapıcam bilmiyorum kimseden de geri dönüş alamıyorum
Lütfen her eski konuyu günceme getirme.

Kimsede sorun yokken şu an siz sorun yaşıyorsunuz, Bilgisayarınızda, internetinizde bir problem yaşıyorsunuz. Herhangi bir güncelleme de gelmedi.

Bir bilgisayar parçanız sorunlu olabilir, format atarak temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt