ÇÖZÜM Connecting Server hatası

2112blackrose

Yeni Üye
burdakileri sırasıyla yaptım bende ama çözüm alamadım ne yazikki. aynı ağdan başka bilgisayarım var onda sıkıntı yok ama bu biraz eski bunda yüklemeye çalıştım her seferınde connecting error hatası ne yapsam gideremedim.

PriestesPam

Üye
Aynı hatayı bugün bende alıyorum. Denedim tüm yapılması gerekenleri ama değişmedi durum. Yardımcı olabilir misiniz.

berkanytm

Yeni Üye
GÜNCELLEMEDEN SONRA OYUNDAN ATIYOR KARAKTER SEÇERKEN Connect Failed or Please try again. hatası alıyorum yardımcı olabılcek varmı?

bbeyoglu

Yeni Üye
Bilgisayarı formatladım Windows 10'du Windows 11 Pro yaptım söylemiş olduğunuz her şeyi yaptım modemi kapattım açtım lan değiştirdim connectingsever hatası hala almaktayım xml dosyalarını silmeye izin vermiyor app data boş defenderdan ekledim kafayı yemek üzereyim ne yapacağım?

Son düzenleme:

Kierkegaard

Yeni Üye
Tüm çözümleri yapmama rağmen hala oyuna giriş yapamıyorum. Güncellemeden beri premiumum da boşa gidiyor. Bir çözümü de bulamadım. Yardımcı olabilecek misiniz?

sezer92

Yeni Üye
bu hatanın aynısını alıyordum burda yazanları denedim olmadı windows genel ayarlardan ağ sıfırladım modemide komple resetledım düzeldi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt