Connectionlost Hatası

tnccahmt

Yeni Üye
Oyuna girip pazar kuruyorum sonra Alt+Tab yapıp dizi izlemeye devam ediyorum. Pazarımın durumunu kontrol etmek için tekrar oyuna döndüğümde ise giriş ekranıyla karşılaşıyorum ve ConnectionLost diye bir şey yazıyor. Ancak bağlantımı kaybettirecek bir internet kesintisi ya da yavaşlaması yaşamıyorum. Art arda belki 20 defa oldu bu olay. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun. Canlı canlı internet bağlantımı kontrol ettim ve internet bağlantımda herhangi bir kesinti olmadı. Kesintiyi bırakın yavaşlama bile olmadı. Oyunda pazar kuruluyken Amazon Prime Video üzerinden dizi film izlerken ConenctionLost hatası veriyor. Bilgisayarı kırmama ramak kaldı çok sinir bozucu bir durum. Lütfen bana yardımcı olun.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    2.3 MB · Görüntüleme: 38
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    2.3 MB · Görüntüleme: 38

Sineklik

Üye
İnternet bağlantı kaliteni ölçtür. Benzer bir problemi yaşıyordum iss değişikliği yaptım ve düzeldi. Daire içi tesisatın kötü olması, anlık internet kopmaları buna sebep olabiliyor.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Anlık olarak ekstra bir sorun bulunmamaktadır, sorununu devam ediyorsa lütfen internet sağlayıcın, IP Adresin vs. bilgilerle bir destek bileti oluştur kontrol edelim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt