Cooking ( Aşcılık ) Mesleği Yapılır Mı ?

Hazerfen

Üye
Videoyu izledim. Çok güzel olmuş, elinize sağlık,
Bende 10'ar k var, siz 60-70 iyi toplamışınız :D
Söylemek istediğim birkaç şey olacak,
1. Günlük limit ilk başta mantıklı geldi ama şöyle birşey var. Sadece crafting için oynayan oyuncular var. Kaldı ki 100 limit ile kimse lvl kasamaz. Ha limit 100 değilde 400-500 gibi bir seviyeye çekilebilir. 500 olursa hem bugüne kadar toplayan, stoklayan çok fazla şikayet etmez, (her türlü 10larca konu görecez konu hakkında) hem yeni toplamaya başlayanla arasında büyük bir fark oluşmaz, hem de bastım parayı kastım 40'a olayı oluşmaz.
2. lvl farkları olduğuna göre xp farkı illaki olacaktır. Karakter kasar gibi düşünün. Olmaması mantık dahilinde değil. xp aynı diyelim, neden lvl farklı da xp aynı diye düşünür insan. Bu kadar mantıksız hareket etmezler sanırım :)
3. Yemek kabı 1k gibi bişey olacak sanırım. Çünkü lvl kasmak için çok fazla craft gerekiyor. 5k falan fazla gibi.
4. Yemek listesi çok saçma, kesinlikle güncelleme gelir diye düşünüyorum. Lvl12'ye kadar çok güzel ayarlanmış. (Ama diğer sclerle kullanılmayan 2sininde aktif olması lazım, belki atak veren hariç) Gerisi koy ver gitsin gibi olmuş. 12'den 24'e kadar olan ara iyi ayarlanmamış, belki biri 16-20 arasına çekilirse daha mantıklı, hem xp hem gold veren itemlerin aynı seviyede olması ilk başta mantıklı görünse de, 12'den 24'e kasmak için genel kesim uğraşmaz. 20 kastım 4 lvl daha kasayım bunu da açayım diye çok insan uğraşır ama. Bu iyi mi kötü mü bilmem ama bence mantıklı olur diye düşünüyorum.
5. Dediğiniz gibi 26lvl olan balık, sc,+ olarak basılmalı, yoksa yapmanın mantığı yok
6. Crafting xp lvl20'ye çekilse daha çok rağbet görür fikrindeyim (Ben lvl 4'üm, elimdekilerle anca 7-8 olurum)
7. Yumurta ve tavuk kısmına değinmemişsiniz. Büyük ihtimal Dorion'a birkaç tavuk birkaç inek koyacaklar. Oradan elde edilecek. Resme göre konuşursak öyle yazıyor.
8. Et konusu, skining'den elde edeceğiz. Fakat Herbalism speed veriyor. Ne alaka ise artık çözemedim. Skining speed verse daha iyi, ne kadar çok kesersen o kadar tecrübe edinirsin. Oyunda lvl kasmanın mantığı bu. Ve pişirmede lvl 28 olmasının da mantığı yok, Kesinlikle düşürülmeli.
Eksiğim, yanlışım varsa düzeltin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt