Cooking ve Alchemy'de Yapılan Değişikler (3.3.1 Yaması)

Aziz

Üye
Merhabalar,

3.3.1 Yaması ile birlikte Crafting ilk güncellemesini aldı. Bu yama ile birlikte bir çok yemekte ve simyacılıkta değişikliler oldu. Bazı yemekler kaldırılıp simyacılığa eklendi, simyacılığa ve aşçılığa yeni yemek ve potlar eklendi. Bir çok oyuncunun şikayet ettiği, yaratıkların içerisinde bulunan toplayıcılık materyallerinin toplanmasında ki sorun simyacılığa eklenen 2 pot sayesinde düzeltilmiş ve oyuncuların daha rahat etmesini sağlamıştır. Bu 2 gelen pot yaratık ve yaratıkların uyumasını sağlar. Detayları video da bulunmaktadır. Bu potlar PvP'de ve Bosslarda kesinlikle çalışmaz. Tamamen PvE üzerinde yapılmış potlardır.

RickSancheZz

Üye
teşekkürler, ayrıca tomato soup ve carrot soupun çalışıp çalışmadığına emin olamadım, sürekli deniyorum bazen 1 kazma vuruşu erken bitiyor bazen hiç etkilemiyor, çok hissedilmeyen bi bonus

toplama mesleklerinden sadece quaring ve fishing için xp yemeği var sanırım diğerleri içinde ihtiyaç var umarım eklenir

Aziz

Üye
teşekkürler, ayrıca tomato soup ve carrot soupun çalışıp çalışmadığına emin olamadım, sürekli deniyorum bazen 1 kazma vuruşu erken bitiyor bazen hiç etkilemiyor, çok hissedilmeyen bi bonus

toplama mesleklerinden sadece quaring ve fishing için xp yemeği var sanırım diğerleri içinde ihtiyaç var umarım eklenir
Umarız. Ancak düşüncem taş işçiliği ve balıkçılığın diğer mesleklere göre daha alt olmasından dolayı onlara böyle bir özellik verildiğini düşünüyorum. Ancak neden eklenmesin? Eklenebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt