Merhabalar
Rise Online oyununa meslek ekleneceği belirtilmiş ama ayrıntı verilmemiş gelecek meslekler için ayrıntı varmıdır elinizde.
Mesela Scrolllar craftlanabilecekmi (atak,defans,upgrade v.s.)
Armor craftı olacak mı
Rune Sistemi yeni gelmiş bu taşlar craft olabilecekmi
Silah craftı olacakmı
Takı Craftı olacakmı
Bu tip craftlar olacak ise hammaddeleri toplama veya yetiştirme ilemi yapacağız
Ve bu kadar malzeme için çanta ve depo yetersiz bununla ilgili nasıl bir geliştirme düşünülüyor.
Merak ettiğim için sordum olup olmayacağını bilmiyorum ama bu tarz bir sistem gelirse oyuna renk katacağını ve şu an bildiğiniz oyuncu kitlesi haricinde farklı bir kitleninde oynayabileceğini düşünüyorum. Hatta craft sistemi ile armor ve silah yapılabilir olduğunda şu anki drop tartışmaları azalacaktır.
Rise Online oyununa meslek ekleneceği belirtilmiş ama ayrıntı verilmemiş gelecek meslekler için ayrıntı varmıdır elinizde.
Mesela Scrolllar craftlanabilecekmi (atak,defans,upgrade v.s.)
Armor craftı olacak mı
Rune Sistemi yeni gelmiş bu taşlar craft olabilecekmi
Silah craftı olacakmı
Takı Craftı olacakmı
Bu tip craftlar olacak ise hammaddeleri toplama veya yetiştirme ilemi yapacağız
Ve bu kadar malzeme için çanta ve depo yetersiz bununla ilgili nasıl bir geliştirme düşünülüyor.
Merak ettiğim için sordum olup olmayacağını bilmiyorum ama bu tarz bir sistem gelirse oyuna renk katacağını ve şu an bildiğiniz oyuncu kitlesi haricinde farklı bir kitleninde oynayabileceğini düşünüyorum. Hatta craft sistemi ile armor ve silah yapılabilir olduğunda şu anki drop tartışmaları azalacaktır.