İstek Craft neden açılmıyor ?

OBRE

Üye
Bundan tahminimce 1 ay önce sebepsizce ve hiç bir açıklama yapılmadan craft kapatılmıştı ve o günden sonra yanlışta hatırlamıyorsam çok iyi takip ettim bir daha ki güncellemede craft'ı açacağını söyleyip 1 hafta sonra diğer güncellemeyi atıp Craft hakkında hiç bir yorumda bilgilendirmede bulunmayan bir yönetim ekibi mevcut.
Benim bu konu altında eleştirdiğim yönetimin oyuncuya yeterli bilgiyi aktarmamasıdır.
Maşallah koskoca bir ekipsiniz ve discord olsun oyun içi ticket sisteminiz olsun hakkını her şekilde vererek oyunculara her türlü konuda yardımcı oluyorsunuz.
Buraya kadar bir sorun yokta benim kişisel stem ettiğim konu biz sizler birşeyleri değiştirirken bizi neden bilgilendirmiyorsunuz ? Siz yapımcısınız biz de oyuncuyuz, yaptığınız değişiklikleri bizede aktarın ki yada yapamadıklarınızın yada craft ta olduğu gibi hala neden açılmadığına dair bir açıklama yapın ki diyelim ki ha tamam şu sorunu hallettiklerinde açıcaklar.
Ben oyuncuların bu kadar bilgisiz bırakılmasına karşı çıkıyorum.
Bize bir bahane sunun yani diyin ki craft ' ın şöyle bir bugu vardı bunu engellemek için kapattık düzeltmeye çalışıyoruz en kısa zamanda açıcaz.
Sadece tek duymak istediğim bir bahane, gerçekten bir bahane arıyorum.
Şöyle de diyebilirsiniz ya Biz XP Boost Scroll ' dan iyi para kazanıyoruz , para kazanmak için açmıyoruz. Kusura bakın bu saatten sonra çünkü bu zamana kadar bir bilgi paylaşımı ne discortta nede forumda craft için göremedim.
Ben bir bahane duymak istiyorum. Teşekkürler @SunRise

Benbu

Üye
İlk açıldığında craft deneme sürümü gibi birşeydi sonrasında kapattılar yenilikleriyle beraber gelecek gildiğim kadarıyla. yayında %80 ının bıttıgı söyledi umarım kısa zamanda gelir

OBRE

Üye
İlk açıldığında craft deneme sürümü gibi birşeydi sonrasında kapattılar yenilikleriyle beraber gelecek gildiğim kadarıyla. yayında %80 ının bıttıgı söyledi umarım kısa zamanda gelir
Yayını seyredemeyenler içinde bu zamana kadar forumda ya da discord sunucularında bir bilgilendirme geçselerdi keşke.

JaxSui

J
Bitmedi çünkü. Ne yapsınlar yarım yamalak mı açsınlar ? Şu an oyunun en büyük kozu craft. En iyi şekilde gelmeli.

OBRE

Üye
Bitmedi çünkü. Ne yapsınlar yarım yamalak mı açsınlar ? Şu an oyunun en büyük kozu craft. En iyi şekilde gelmeli.
Yayını izleyip gelip toxic yorum yapmana luzum yok ben yayını izlemedim ve yayında açıklanana kadar seninde bir haberin yoktu birşeyden ? Yorum yapmak için yorum yapmayın. Teşekkürler. Algısını kapatan foruma damlıyor..

Tengrikut

Üye
@OBRE yorum yapmak için yorum yapmak, rise online içerilik-forum-iletişim platformlarını araştırma inceleme zahmeti göstermeden "bahane aramak,duymak,görmek" togsit yorummu yapıyorlar :cry:

OBRE

Üye
@OBRE yorum yapmak için yorum yapmak, rise online içerilik-forum-iletişim platformlarını araştırma inceleme zahmeti göstermeden "bahane aramak,duymak,görmek" togsit yorummu yapıyorlar :cry:
Gereginden fazla ilgileniyorum forum discord iletisim platformlariyla konuda ki stem oyunculara yeterli bilgi aktarilmamasidir. Okudugunu anlayamayan bir nesil yetismis herhalde. Örneklendirilme yapilmistir craftla. Altinida tekrar tekrat cizerek soyluyorum yayini izlemeseydiniz ki ben izleyemedim hic biseyden haberiniz yoktu. Eleştiriye açığım cehalete asla..

feysummer

Üye
Ben olayı az çok tahmin edebiliyorum. Craftta bir bug bulundu bir yayıncı aktif olmayan toplayıcılıklarda bile son seviye yapmıştı charını. Alelacele kaldırıldı. Büyük bir hata sonucu yama notlarına bir sonraki güncellemede gelecek gibi bir cümle kurdular ve daha sonra bu cümle için çok pişman oldular yayında da dinlediğim kadarıyla, ağzım yandı o yüzden tarih vermiyorum gibi bir cümle geçmişti. Farkındaysanız şu an hiçbir işlem için net tarih vermiyorlar bu yüzden :) Çünkü biz haklı olarak taahhüt edilen zamanda gelmesini bekliyoruz. O yüzden sonraki güncellemelerde diyerek aralık bırakıp geçiyorlar. Benim tahminim 1 ayı daha var. Senaryo vs hazır ama oyuna entegresi henüz yok. Oyuna entegre edilecek sonrasında test edilecek, sorunlar giderilecek vs. derken kolay kolay gelmez.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt