Craft Sistemi Gelmeden Önce İlk İş Bunu halledin lütfen artık tadı kaçtı !

Stupendous

Üye
Banka-Çantanızın slotlarının yükseltilmesi gündemde olan bir konu. Ancak bu hangi şekilde, nasıl gelecek henüz kesin değil.
Rise Cash ile gelmeyecek ya da gelecek diyemem. Ya da tamamen ücretsiz olarak hepsi şu kadar yükseltildi diyemem.
Bu konu gündemimizde yer alıyor üst sıralarda, bende tekrar notlarım arasına ekliyor olacağım.
Selam

Sevgili BEARFACT,

Arkadaşların belirttiği üzere, temel bir ihtiyacın, elzem olan bir hususun düzenleme aracılığı ile, "Ücretli, Süreli, Kademli arttırımı" benim için kabul edilebilir bir yaklaşım olmayacaktır. Neticede alternatifi olmayan bir durum ile kişiyi sınırlandırmakla kalmayıp, çözüm yolu da sunulmamış oluyor.

Örneğin; Xp scroll almasa da, lvl kasılabilir. Pet almasa da yürüyebilir. Magical Looter tercih etmese de, kutuları kendisi açabilir. Kıyafet görsellerini kullanmasa da, oyunu rahatlıkla oynayabilir. Kişi zaruri bir ihtiyacını karşılamaya, ücretlendirilerek yönlendirilmemeli. Gayriihtiyari bu yapılmaya çalışılırsa, zatî fikrim hoş karşılanmayacağı yönündedir.

Mamafih, oyunun kendini geliştirebilmeye ödenek ayırabilmesi, gelir sağlayabilmesi adına da gereksinimleri olduğunu mütalaa edersek, kişilerin zevkle kaynak ayırabilecekleri noktalarda iyileştirme çabaları aracılığıyla tahsilat yapılmaya gidilmesi, memnuniyet anketi bakımından daha nafi sonuç doğuracaktır.

Saygılarımla,

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Selam

Sevgili BEARFACT,

Arkadaşların belirttiği üzere, temel bir ihtiyacın, elzem olan bir hususun düzenleme aracılığı ile, "Ücretli, Süreli, Kademli arttırımı" benim için kabul edilebilir bir yaklaşım olmayacaktır. Neticede alternatifi olmayan bir durum ile kişiyi sınırlandırmakla kalmayıp, çözüm yolu da sunulmamış oluyor.

Örneğin; Xp scroll almasa da, lvl kasılabilir. Pet almasa da yürüyebilir. Magical Looter tercih etmese de, kutuları kendisi açabilir. Kıyafet görsellerini kullanmasa da, oyunu rahatlıkla oynayabilir. Kişi zaruri bir ihtiyacını karşılamaya, ücretlendirilerek yönlendirilmemeli. Gayriihtiyari bu yapılmaya çalışılırsa, zatî fikrim hoş karşılanmayacağı yönündedir.

Mamafih, oyunun kendini geliştirebilmeye ödenek ayırabilmesi, gelir sağlayabilmesi adına da gereksinimleri olduğunu mütalaa edersek, kişilerin zevkle kaynak ayırabilecekleri noktalarda iyileştirme çabaları aracılığıyla tahsilat yapılmaya gidilmesi, memnuniyet anketi bakımından daha nafi sonuç doğuracaktır.

Saygılarımla,

Bu konuda bir kesinlik bulunmuyor zaten şu an için @Stupendous bahsettiklerim ''olabilir'' ''belki'' minvalinde sözler zaten :) Maalesef bu şekilde konuşmak zorundayım çünkü cidden kesin değil.

RickSancheZz

Üye
Selam

Sevgili BEARFACT,

Saygılarımla,

abi sözlükteki tüm kelimeleri kullanmadan derdini anlatabilirsin bence zati gözlerim hoş karşılar bu durumu.
mamafihten sonra baygınlık geçirdim

SessizCogunlugunSesi

Üye
Üst sıralardan alt sıralara inmesi gereken bir konu.Şu an bile banka ve çantalar dolu,yeni itemler,meslek gelecek nasıl olacak bilmiyorum.

LatveriA

Üye
Çanta slot yükseltmenin ücretli olması pek tabii olabilir. Ancak bunun süreli olmasına pek sıcak bakmıyorum açıkçası. Diyelim ki ürünün süresi bitti ama çanta dolu, kapanan slotlardaki eşyalara ne olacak? Bu büyük bir sorun oluşturur. O yüzden kalıcı olarak mağazada satışa sunulması daha makul görünüyor.

birol2003

Üye
İçimden bir ses ilk güncelleme yamasında beklediklerimizden daha fazlasını bulacağız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt