İstek Craft Sisteminin Ne Zaman Aktif Edileceği Hakkında Net Bilgi İstiyoruz

brit

Üye
Merhabalar, oyunlarda craft sistemlerini seven ve genelde sadece craft için oynayan bir oyuncuyum. Benim gibi çok kişi var. Yani oyuna bunun için başladık. Hiçbir açıklama yapmadan, ön duyuru da bulunmadan aniden bu sistemi düzelteceğiz diye kapattınız ve verdiğiniz tek bilgi bir sonraki büyük patchde açılacak oldu. Bu yönetim basiretsizliğidir. Bu işleri planlı yapmak zorundasınız. O yüzden tekrar soruyorum.

1) Craft sistemi neden kapatıldı?
2) Craft sisteminde ne gibi değişiklikler yapılacak?
3) Craft sistemi ne zaman açılacak?

Bu üç sorunun cevabını en kısa sürede verirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.

Anjox

Üye
+1 Bende oyunu craft için oynuyorum hiçbir bilgi vermeden direk kapatılması hoş değil ne zaman açılacağı hakkında bilgi istiyoruz

ibrhmzkn94

Üye
+1 ben güncellemenin olduğu gün başladım oyuna ve beni en çok çeken tarafı meslek craft sistemi olmasıydı

mrares

Üye
Kaç gün geçti artık yeter ben bu craft sistemi kapandığı anda konu açtım millet boş yapıyorsun dedi şimdi herkes ağlamaya başlamış. Takmadı abi kimse. İlk bu karar alındığında birlik olup başlık altında toplanmış olsaydık bir cevap alırdık. Çok açık ve net bir soru sordum yine ucu açık bir soru fakat buna da cevap gelmedi developerlardan. Dedim ki;

"Tahmini olarak Crafting sisteminin bakım modundan çıkması bir sonraki Patch'e mi kalacak yoksa bakımdan çıkıp bir süre Crafting sistemi açık olup sonrasında mı güncelleme gelecek?"

Moderatörlerden birisi yardımcı olmaya çalıştı ancak ben de siz kadar biliyorum GameX'den dolayı yoğunluk var dedi haklı o da. O moderatör de büyük ihtimalle açılabilir dedi Patch gelmeden ama sadece fikir yürüttüğünü belirtti Official bir bilgi yok ortada. Fakat Developerların bu konuda bir açıklama yapması zorunlu. Benim elimde binlerce craft malzemesi var binlerce hazır yemek var. Ne istiyorlar 60k'lık %5 xp yemeğini 500k'dan satıyım da gb mi satayım istiyorlar? Şuna bir açıklama gelene kadar bu başlığı ana sayfadan düşürmeyin eninde sonunda ya konu kapatılacak ya kitlenecek ya da cevap verilecek pek cevap niteliği taşımayacak büyük ihtimalle de neyse.

Fox

Üye
Merhabalar, oyunlarda craft sistemlerini seven ve genelde sadece craft için oynayan bir oyuncuyum. Benim gibi çok kişi var. Yani oyuna bunun için başladık. Hiçbir açıklama yapmadan, ön duyuru da bulunmadan aniden bu sistemi düzelteceğiz diye kapattınız ve verdiğiniz tek bilgi bir sonraki büyük patchde açılacak oldu. Bu yönetim basiretsizliğidir. Bu işleri planlı yapmak zorundasınız. O yüzden tekrar soruyorum.

1) Craft sistemi neden kapatıldı?
2) Craft sisteminde ne gibi değişiklikler yapılacak?
3) Craft sistemi ne zaman açılacak?

Bu üç sorunun cevabını en kısa sürede verirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar.
Muhtemelen eli kulağındadır artık. Açarlar diye tahmin ediyorum.

ozy

Üye
Yakın zamanda çözerseniz seviniriz 1 hafta çok uzun bir zaman aralığı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt