Craft toplayıcılık yapılamaması

ankaralieren

Üye
1 saatlik toplama elde edilen materyal sayısı o kadar az ki insanın toplayası gelmiyor. Ne olacak bu işin sonu bilemedim. 1 saatte 36 birch wood 18 aspen wood 9 gold ore 12 titanum ore ile nere gelebilirim. @Justice

DevilRai

Üye
Aynı konuyu defalarca dile getirmiş ve buna çözüm olarak Rise tarafınında karlı çıkacağı '' kostumlere hız/adet/exp sc basılmasını '' Burhan bey ile paylaşmıştım.75 cap için exp Hype ile satış rekoru kıran kostumler 75 den sonra alınmaz fakat craft ve toplayıcılık daimidir

Kendisi geliştirici ekip ile dü şü nü le bi le ce ği ni söyledi.Geliştirici ekip ile paylaşabileceklerini belirtti fakat aksiyon/zaman/TL

'' Time is money friend ''

HeaveN

Üye
@ankaralieren Kolay olursa bu sefer piyasa büssürü item gelcek zor olması iyi bence oyun başındada böyle olması gerekiyodu zaten.

ankaralieren

Üye
@ankaralieren Kolay olursa bu sefer piyasa büssürü item gelcek zor olması iyi bence oyun başındada böyle olması gerekiyodu zaten.
Dostum kolay olmasını ben crafter olarak istemem, lakin 1 saat harcayıp üstte gördüğün materyalleri toplamak insanı bu işten çok uzaklaştırıyor. Biraz daha buf gelmeli bence ki insanlar bir şeyler elde edebilirim toplama yapayım demeli.

birol2003

Üye
O materyalleri toplamak için onbinlerce alt item toplamadınmı ? Şimdimi zor olduğu aklına geldi, o dediklerine biz daha dokunamıyoruz belki seneye anca dokunuruz, haline şükretmelisin.

HapShu

Üye
materyal toplamak için daha çok kaynak şart yada kaynaklardan gelen itemlerin sayısı çoğalması gerek. Bir tık arttırılmalı ama çok ince bi çizgi gerçekten. Bu kadar azken playerlar üzülüyor artarsada piyasaya çok item giricek.

Benbu

Üye
Saatte 100 den aşşa 150den yukarı birch titanium gold vb toplanmıyor malzemelerin basına gelip toplarken video mu izledin naptın ?

Hate

Üye
Şu an gayet iyi toplayıcılık ki zaten insanlar çoktan başlayıp belli bir levele geldi bu saatten sonra kolaylaştırılması kasanlara haksızlık olur.

RickSancheZz

Üye
şuan güncelleme öncesi toplama seviyelerini yükseltenler hariç sıfırdan toplama yapacak biri çıkmaz, en fazla 7-8 lvle gelir bırakır, ben önceden 20 lere getirdiğim için devam ettiriyorum ama çok zor be, insan soğuyor cidden. Dayanabilen kazansın abicim hakkıdır valla :D

Sıfırdan başlayacaklara not : Ürettip sattığınız şey, maaliyetinizden daha düşük fiyata pazarda görünce gözyaşlarınız pıt

morganlefay

Üye
Toplama yaparken alınan expler biraz daha artırılabilir. Toplama seviyelerinin hızlı kasılması çok fazla haksızlık yaratmaz, çünkü hali hazırda levelini kasmış bir çok oyuncu vardı. Toplama miktarları gerçekten yeterli değil. Özellikle aynı anda birkaç kişi topladığında hiçbir şey toplayamıyorsun. Özellikle hagardda materyal sayıları %20-%25 arası artırılabilir.

ankaralieren

Üye
O materyalleri toplamak için onbinlerce alt item toplamadınmı ? Şimdimi zor olduğu aklına geldi, o dediklerine biz daha dokunamıyoruz belki seneye anca dokunuruz, haline şükretmelisin.
Kardeş oyunun başından beri toplama yapıyorum bana boş yapma eskiden fazla idi elde edilen materyal şuan çok az bunun düzeltilmesi gerekiyor. Sende başta craftla uğraşsaydın şimdi sızlanmazdın senin elini kolunu bağlayan mı vardı?

Benbu

Üye
şuan başlayalı 15 dk oldu sana yazıyorum 7 birch wood 5 aspen wood 13 adet aarvad leaf var nası iyi mi :)
Bu toplama adediyle alakalı değil toplanacak maden sayısıyla alakalı herkes topladıgı ıcın agac bulmakta zorluk cekıyorsun ben gecelerı topladıgımda 100 150 arası topluyorum boşa uğraşıyorsun değişen birşey olmayacak olmasında zaten çingene donu gibi kurcalaya kurcalaya bir hal oldu her defasında birileri mağdur oluyor

birol2003

Üye
Kardeş oyunun başından beri toplama yapıyorum bana boş yapma eskiden fazla idi elde edilen materyal şuan çok az bunun düzeltilmesi gerekiyor. Sende başta craftla uğraşsaydın şimdi sızlanmazdın senin elini kolunu bağlayan mı vardı?
Toplayıcılık varken başlasaydım haklı olabilirdin belki, yeni başlayanlarla aranda uçurum varken sızlanman biraz yüzsüzlük gibi geldi, az erken kalk ara bul materyalleri her yerde materyal var. oyundaki bugla kasmışsın hepsini şimdi gelmiş tatava yapıyorsun. Eskiden topladığın gibi toplamayı unut ancak bu kadar toplayabilirsin.

ankaralieren

Üye
Toplayıcılık varken başlasaydım haklı olabilirdin belki, yeni başlayanlarla aranda uçurum varken sızlanman biraz yüzsüzlük gibi geldi, az erken kalk ara bul materyalleri her yerde materyal var. oyundaki bugla kasmışsın hepsini şimdi gelmiş tatava yapıyorsun. Eskiden topladığın gibi toplamayı unut ancak bu kadar toplayabilirsin.
Karar mercii sen misin dostum ben şikayetimi bildiriyorum sana dokunduran ne bu kadar sızlanıyorsun. Eminim ki sen crafta yol almış gitmissindir kimsenin yetişmemesi için 40 takla atıyorsun gibi geliyor. Bu arada benim ne kadar uretimim var nerden biliyorsunda bu kanıya varıyorsun anlamadım 100.000 titanyumu ve uretmek icin gereken 50.000 aspenin toplanması icin gereken vakti hesapla istersen ondan sonra boş yap.

birol2003

Üye
Karar mercii sen misin dostum ben şikayetimi bildiriyorum sana dokunduran ne bu kadar sızlanıyorsun. Eminim ki sen crafta yol almış gitmissindir kimsenin yetişmemesi için 40 takla atıyorsun gibi geliyor. Bu arada benim ne kadar uretimim var nerden biliyorsunda bu kanıya varıyorsun anlamadım 100.000 titanyumu ve uretmek icin gereken 50.000 aspenin toplanması icin gereken vakti hesapla istersen ondan sonra boş yap.
Emin olmadan konuşma, ben sızlanmıyorum mevcut şartlar ne ise onlarla ilerliyorum, sızlanma sen ve senin gibi işi kolay yoldan halledip yeni yeni gözü açılanlarda, titanyum ve aspen toplayabilecek seviyeye geldi isen o işi sen kolay yoldan hallettin bak 1.5 ayda anca bu seviyelere gelebildik. Herkes elbet bir gün 40 lvl olacak vakti olan hemen olur olmayanda benim gibi nal toplar, ama bu işi sızlanmadan yapalım, zaten yarışa adaletsiz başladık bari sizler sızlanmayın.

1665421406250.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt