ankaralieren
Üye

Dostum kolay olmasını ben crafter olarak istemem, lakin 1 saat harcayıp üstte gördüğün materyalleri toplamak insanı bu işten çok uzaklaştırıyor. Biraz daha buf gelmeli bence ki insanlar bir şeyler elde edebilirim toplama yapayım demeli.@ankaralieren Kolay olursa bu sefer piyasa büssürü item gelcek zor olması iyi bence oyun başındada böyle olması gerekiyodu zaten.
Kardeş oyunun başından beri toplama yapıyorum bana boş yapma eskiden fazla idi elde edilen materyal şuan çok az bunun düzeltilmesi gerekiyor. Sende başta craftla uğraşsaydın şimdi sızlanmazdın senin elini kolunu bağlayan mı vardı?O materyalleri toplamak için onbinlerce alt item toplamadınmı ? Şimdimi zor olduğu aklına geldi, o dediklerine biz daha dokunamıyoruz belki seneye anca dokunuruz, haline şükretmelisin.
şuan başlayalı 15 dk oldu sana yazıyorum 7 birch wood 5 aspen wood 13 adet aarvad leaf var nası iyi miSaatte 100 den aşşa 150den yukarı birch titanium gold vb toplanmıyor malzemelerin basına gelip toplarken video mu izledin naptın ?
Bu toplama adediyle alakalı değil toplanacak maden sayısıyla alakalı herkes topladıgı ıcın agac bulmakta zorluk cekıyorsun ben gecelerı topladıgımda 100 150 arası topluyorum boşa uğraşıyorsun değişen birşey olmayacak olmasında zaten çingene donu gibi kurcalaya kurcalaya bir hal oldu her defasında birileri mağdur oluyorşuan başlayalı 15 dk oldu sana yazıyorum 7 birch wood 5 aspen wood 13 adet aarvad leaf var nası iyi mi![]()
Toplayıcılık varken başlasaydım haklı olabilirdin belki, yeni başlayanlarla aranda uçurum varken sızlanman biraz yüzsüzlük gibi geldi, az erken kalk ara bul materyalleri her yerde materyal var. oyundaki bugla kasmışsın hepsini şimdi gelmiş tatava yapıyorsun. Eskiden topladığın gibi toplamayı unut ancak bu kadar toplayabilirsin.Kardeş oyunun başından beri toplama yapıyorum bana boş yapma eskiden fazla idi elde edilen materyal şuan çok az bunun düzeltilmesi gerekiyor. Sende başta craftla uğraşsaydın şimdi sızlanmazdın senin elini kolunu bağlayan mı vardı?
Karar mercii sen misin dostum ben şikayetimi bildiriyorum sana dokunduran ne bu kadar sızlanıyorsun. Eminim ki sen crafta yol almış gitmissindir kimsenin yetişmemesi için 40 takla atıyorsun gibi geliyor. Bu arada benim ne kadar uretimim var nerden biliyorsunda bu kanıya varıyorsun anlamadım 100.000 titanyumu ve uretmek icin gereken 50.000 aspenin toplanması icin gereken vakti hesapla istersen ondan sonra boş yap.Toplayıcılık varken başlasaydım haklı olabilirdin belki, yeni başlayanlarla aranda uçurum varken sızlanman biraz yüzsüzlük gibi geldi, az erken kalk ara bul materyalleri her yerde materyal var. oyundaki bugla kasmışsın hepsini şimdi gelmiş tatava yapıyorsun. Eskiden topladığın gibi toplamayı unut ancak bu kadar toplayabilirsin.
Emin olmadan konuşma, ben sızlanmıyorum mevcut şartlar ne ise onlarla ilerliyorum, sızlanma sen ve senin gibi işi kolay yoldan halledip yeni yeni gözü açılanlarda, titanyum ve aspen toplayabilecek seviyeye geldi isen o işi sen kolay yoldan hallettin bak 1.5 ayda anca bu seviyelere gelebildik. Herkes elbet bir gün 40 lvl olacak vakti olan hemen olur olmayanda benim gibi nal toplar, ama bu işi sızlanmadan yapalım, zaten yarışa adaletsiz başladık bari sizler sızlanmayın.Karar mercii sen misin dostum ben şikayetimi bildiriyorum sana dokunduran ne bu kadar sızlanıyorsun. Eminim ki sen crafta yol almış gitmissindir kimsenin yetişmemesi için 40 takla atıyorsun gibi geliyor. Bu arada benim ne kadar uretimim var nerden biliyorsunda bu kanıya varıyorsun anlamadım 100.000 titanyumu ve uretmek icin gereken 50.000 aspenin toplanması icin gereken vakti hesapla istersen ondan sonra boş yap.