Öneri Craft Ve Taxi. Hakkında

FUULLKeDeR

Üye
şimdi craft sisteminde %10 exp kaldırıldı arkadaslar stok olan adamlar bankasından cıkartıp 500 k 1 m arasına koymaya başladı fırsatcılık gibi. buna nasıl bir önlem alınacak çok merak ediyorum düzelme olacak mı acaba ?

taxi sorunu hakkında bilgisi olan varsa birde işçiler için genie rpr gelecek mi oto attack işteyken onun için bir düzenleme gelecek mi yoksa adamlar 65 ken biz işten geldigimiz süre zarfında % 10 kasa kasa günde 3 ayda mi 60 65 olacagız kafanıza gelenleri direk yapıma geçirip isyan çıkarmayı bırakın. oyunda knightonline gibi bu yüzden orası boşaldı burası doldu burasıda boşalmasın adam gibi oyun bulduk güzelce düşünerek sistemi oturtturun karar verin iyi forumlar.

brit

Üye
Serbest piyasa ekonomisi. İsteyen 1k ya satar isteyen 1m'e. Sorun ne tam olarak anlayamadım?

mrares

Üye
Serbest piyasa ekonomisi. İsteyen 1k ya satar isteyen 1m'e. Sorun ne tam olarak anlayamadım?
10.000 coine aldığın bir itemi anlamayan birisine 100.000'den satmak kağıt üzerinde serbest piyasa olarak görünse de, ahlak ve etik kurallarında dolandırıcılığa girer. Benim de elimde binlerce cooking itemi ve crafting itemi var ama satmıyorum yazık yani şu oyundan zevk almaya çalışan bir insana herhangi bir itemin maliyetini 10x'den satmak en azından bana yaraşır bir durum değil fakat yapan var.

petair

Üye
Taxi kısıtlamaları mantıksız bir an önce düşünülmesi gerekir kimse kalmıcak çoğu kişi oyundan cıkmaya başladı, bunun farkındalar zaten iyi oyunlar...

FUULLKeDeR

Üye
oyun acıldından beeri ilk defa bukadar erken cıkıyorum oyundan zaten :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt