craft yaparken magelerin tp yi kötüye kullandığını düşünüyorum

wortlaut01

Üye
craft ürünlerinin çıktığı yerlere tek tek mage koyarak arkadaşlarını tp ile çekiyorlar bencil gibi yarışıyorlar stratejidir sende yap diyenlere bu oyunda solo oyuncularda var 2-3 arkadaşıyla takılanda var herkes büyük klanlara sahip olmuyor olmak istemeyende var kafalar uyuşmayabilir. ürünler zaten dorionda az birde üstüne bu olay eklenince nasıl yarışacağız bu insanlarla ? haritada sayısı az olan arkeoloji herbalism gibi ürünlere resmen el koymuş durumdalar.zindanlarda mage tp yapamıyor okcu geriye atlama skilini nasıl kullanamıyorsa bunada bir kısıtlama veya ceza sistemi şart diye düşünüyorum

Jacques

Üye
Bende pkya çıktım geçen adamlar clan 1-2 party takılıyorlar ben solo oyuncuyum onlar gibi olmak zorundamıyım onlarla takılmak zorundamıyım acilen clanlar kapatılmalı party kurma sistemi iptal edilmeli solo oyuncu oyun oynayamıyor.

birol2003

Üye
Buda geçer buda geçer
Alışmalısın
Alışmalısın
Alışmalısın

Hemen karar verme sabret buda geçer
Dayanmalısın
Dayanmalısın
Dayanmalısın

McihanM

Üye
MMORPG oynuyorsunuz. RO ve malum oyun gibi oyunlarda solo oyuncunun %90'ı farm atam siteye satam kafasında olduğu için oyuna yarardan çok zararı oluyor. Malum oyunda zamanında solo oyuncuyu kazandırma politikasına girdiler durumu gördük 6 ayda bir server açmak zorunda kaldılar. Burada da çok bir farkı olacağını sanmıyorum solo oyuncuların gönlünü almaya çalışırlarsa. Oyunda mümkün olduğunca pasif farm ve PVE alan farmları kısılması lazım. Risk ve şansın olmadığı, bedel ödenmeyen farm sistemi server ömrünü azaltmaktan başka bir işe yaramaz. Balıkçılık güncellemesine sevindim. Bu kadar free pasif farm hiçbir oyunda yoktu herhalde.

SinanS

Üye
Kardeşim ekibi olan adamın solo oyuncunun önüne geçmesi kadar normal birşey olamaz. Yani bunları nasıl sorun ediyorsunuz hemde elinizde çözüm varken... İnsan sevmiyorsanız eksiğinizi bu oyun yönetimi mi kapatacak yani?

Larcade

Üye
gerçekten nasıl bir algınız var hayret doğrusu kötüye kullanım nasıl meydana geldi anlatırmısın kardeş.nasıl bir beyin yapısı bu tp skili var partye alır çeker SANANE.

Witch_King

Üye
Bu magelerden şu tp skilinide kaldırsınlar bari herkes rahatlasın. Bir novası kalsın elinde. İnşallah ağlaya ağlaya novasını da ellerinden alacağız !

GaeukoHontza

Üye
hemen ağlamalar başlamış oyun sunmuş sana bu özelliği kullanmasınlar mı deli gibi craft yapam para kasam diye düşünceğine sende bi mage ekip bul

Zasa

Üye
solo oyuncuyum, exp kasayım dedim herkes 5 li 8 li gruplar halinde 5 mobu kesiyor, bunun acilen kaldırılması herkesin tek başına exp kasması gerekiyor

Phondeep

Üye
.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-09-03 at 22.15.47.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-03 at 22.15.47.jpeg
    454.8 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:

Phondeep

Üye
Mageler sağolsun yapamayanlar konuşuyor, herşeyden şikayetçiler.
Tarih yapanları yazar

Bu hafta içi 40 oluyoruz bu bir ekip işi, char 24 saat durmadan kazıyor bir kazı bitiyor diğerine tp sistem kurmak mesele. Biz bu sistemi kurmayı başardık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt